«Τρομάζει» η ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια (vids)

«Τρομάζει» η ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια (vids)

Η ΑΕΚ διέλυσε και τον Παναιτωλικό στη Νέα Φιλαδέλφεια και συνεχίζει να έχει το απόλυτο και να προκαλεί... τρόμο στην «Opap Arena».

Η ΑΕΚ πραγματοποιώντας ακόμη μια εξαιρετική εμφάνιση, «καθάρισε» και τον Παναιτωλικό στη Νέα Φιλαδέλφεια και συνεχίζει να «τρομοκρατεί» από την ημέρα που «πάτησε» το πόδι της στο νέο της γήπεδο.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα διέλυσε και τους Αγρινιώτες με 4-1 στην «Opap Arena», πλησίασε τον Παναθηναϊκό στην κορυφή στον έναν βαθμό (οι πράσινοι έχουν ματς λιγότερο) και συνεχίζει… άχαστη εντός έδρας.

Διαβάστε επίσης: Το βράδυ της 18ης Σεπτεμβρίου, ο Ολυμπιακός, ο Άρης και το πρωτάθλημα…

Συγκεκριμένα, η Ένωση από τις 3 Οκτωβρίου του 2022 όταν και έπαιξε το πρώτο της ματς στην «Opap Arena» έχει 7×7 για το πρωτάθλημα και 2×2 για το Κύπελλο, με τα νούμερα στα γκολ να… ζαλίζουν.

Οι κιτρινόμαυροι έχουν σκοράρει στα 7 ματς πρωταθλήματος 18 τέρματα, ενώ έχουν δεχτεί μόλις δυο, με το ένα να είναι στην… πρεμιέρα κόντρα στον Ιωνικό που απλά μείωσε σε 4-1 και το άλλο να το πετυχαίνει σήμερα ο Παναιτωλικός με εύστοχη εκτέλεση του Πέδρο και το σκορ στο 2-0.

Αν αναλογιστεί κανείς μάλιστα πως η ΑΕΚ έχει και δυο νίκες στο Κύπελλο και 5-0 τέρματα καταλαβαίνει κανείς πως οι αριθμοί «τρομάζουν» ακόμη περισσότερο. Αξίζει να σημειωθεί πως συγκριτικά με τα 7 παιχνίδια της ΑΕΚ εντός έδρας πριν μπει στο «σπίτι» της η διαφορά είναι χαοτική.

Την ώρα που στη Νέα Φιλαδέλφεια έχει 21 βαθμούς σε 7 ματς, στα προηγούμενα είχε μαζέψει μόλις 7 από τους 21 διαθέσιμους. Σε αυτές τις αναμετρήσεις οι κιτρινόμαυροι είχαν μόλις δυο νίκες, τέσσερις ήττες και μια ισοπαλία, ενώ είχαν 8-7 τέρματα.

Τελευταίο παιχνίδι χρονικά ήταν αυτό απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα για το φετινό πρωτάθλημα που είχε γίνει στη Ριζούπολη, με την Ένωση να έχει επικρατήσει, ενώ το πρώτο από την προηγούμενη επτάδα αγώνων ήταν στις 20 Μαρτίου του 2022.

Αναλυτικά τα παιχνίδια που έχει δώσει στη Νέα Φιλαδέλφεια:

ΑΕΚ – Ιωνικός 4-1
ΑΕΚ – Ατρόμητος 1-0
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 2-0
ΑΕΚ – ΟΦΗ 3-0
ΑΕΚ – Λαμία 3-0
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 1-0
ΑΕΚ – Παναιτωλικός 4-1

Τα ματς του Κυπέλλου

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0
ΑΕΚ – Κηφισιά 3-0

Τα 7 ματς πρωταθλήματος πριν μπει στην Opap Arena:

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0
ΑΕΚ – Βόλος 0-1
ΑΕΚ – Ολυμπιακός 2-3
ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 3-0
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 0-0
ΑΕΚ – Άρης 1-2
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 0-1

Το 4-1 επί του Ιωνικού:






Το 1-0 επί του Ατρόμητου:






Το 2-0 επί του ΠΑΟΚ:






Το 3-0 επί του ΟΦΗ:






Το 3-0 επί της Λαμίας:






Το 1-0 επί του Παναθηναϊκού






Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ