«Απέρριψε πρόταση 3,5 εκατ. ευρώ για τον Ρέαμπτσιουκ ο Ολυμπιακός»

«Απέρριψε πρόταση 3,5 εκατ. ευρώ για τον Ρέαμπτσιουκ ο Ολυμπιακός»

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ιταλία, η Μπολόνια κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, αλλά εισέπραξε αρνητική απάντηση.

Στο στόχαστρο πολλών ευρωπαϊκών ομάδων φαίνεται πως βρίσκεται ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, με την Μπολόνια να είναι μία από αυτές που έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μολδαβού μπακ. Σύμφωνα μάλιστα με το «calciomercato», η ιταλική ομάδα κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό, αλλά εισέπραξε αρνητική απάντηση.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Μπολόνια ζήτησε δανεικό τον Ρέαμπτσιουκ με οψιόν αγοράς στα 3,5 εκατ. ευρώ, με τους «ερυθρόλευκους» να μην κάνουν αποδεκτή την προσφορά. Θεωρείται πιθανό, όμως, οι «ροσομπλού» να επανέλθουν με νέα βελτιωμένη πρόταση που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα.

Διαβάστε επίσης: Ο «άρχοντας της Τούμπας», Αριστομένης Κουτσιαύτης στο OPEN… Είπατε τίποτα;

O διεθνής άσος μετράει φέτος 32 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τον Ολυμπιακό και αν έρθει στα ταμεία των πρωταθλητών Ελλάδος μία πρόταση που θα τους ικανοποιεί, τότε πιθανότατα θα παραχωρηθεί. Το συμβόλαιό του πάντως ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ