Ο «άρχοντας της Τούμπας», Αριστομένης Κουτσιαύτης στο OPEN… Είπατε τίποτα;

Ο «άρχοντας της Τούμπας», Αριστομένης Κουτσιαύτης στο OPEN… Είπατε τίποτα;

Δεν είναι για γέλια είναι για κλάματα. Ή μήπως κάποιος πρέπει να ασχοληθεί σοβαρά;

Ποια επισημοποίηση της μεταγραφής του Τάισον και ποιος φορ έκπληξη που λένε ότι θα φέρει ο Ιβάν Σαββίδης στον ΠΑΟΚ; Άλλες είναι οι μεταγραφές – βόμβα του Ιβάν. Μήπως πήρε το μάτι σας την αθλητική εκπομπή στο OPEN; Αν όχι, μια και είναι η αλήθεια πως δεν… σαρώνει κιόλας, σας ανοίγω τα ματάκια (σ.σ. με την καλή έννοια).

Μας τέλεψε ως γνωστόν ο Τάσος ο Κάκος. Πάει αυτή η ψυχούλα, έληξε το συμβόλαιο που είχε ο… αμισθί (σ.σ. Θεέ μου συγχώρα με) και ο Ιβάν τον έστειλε για βρούβες (σ.σ. δεν ξέρω αν έχει στην Κέρκυρα, κάπου θα έχει πάντως).

Ποιον πήρε στη θέση του η αθλητική εκπομπή του καναλιού του Ιβάν; Εδώ είναι που λέμε να γελάσουμε ή να κλάψουμε. Ή μήπως θα πρέπει να αφήσω στην άκρη το γνωστό μου γλαφυρό στυλ και αρχοντικό χιούμορ που χαρακτηρίζει τον Βασίλη τον Δεκάρικο (σ.σ. την αφεντιά μου δηλαδή)και να μιλήσω σοβαρά; Ή ακόμη καλύτερα μήπως θα έπρεπε κανονικά να ασχοληθεί κανείς σοβαρά;

Γιατί, για τον Θεό δηλαδή, ούτε τα προσχήματα δεν κρατήθηκαν! Δεν πρόλαβε να «κρεμάσει την σφυρίχτρα του». Και έτσι απλά ο Αριστομένης Κουτσιαύτης πήρε θέση στο πλατό του OPEN για να μας μιλάει για τις διαιτησίες της Σούπερ Λιγκ.

Για όσους δεν θυμούνται ποιος είναι ο Κουτσιαύτης που μόλις στις 28 Δεκεμβρίου 2022 σφύριξε το τελευταίο του ματς, Ατρόμητος-ΠΑΟΚ και ακόμη δεν έχει καν διαγραφεί από τα μητρώα των διαιτητών; Άραγε ο Μπένετ τι λέει για αυτό; Amazing ε;

Άραγε ο Άγγλος το ξέρει, το είδε; Τρεις εκπομπούλες έκλεισε ο Κουτσιαύτης που – για να γυρίσω σε αυτό που πήδηξα (σ.σ. με την καλή έννοια) – έμεινε γνωστός στην 10ετη καριέρα του ως διαιτητής με το… παρατσούκλι «ο άρχοντας της Τούμπας»! Και που μέχρι το τελευταίο ματς που σφύριξε, το Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 1-1, είχε 9 στα 9 για τον ΠΑΟΚ! Τον ΠΑΟΚ που στην Τούμπα έδινε τα πέναλτι υπέρ του το ένα μετά το άλλο φτιάχνοντας έτσι την δική του… παράδοση!

Και έτσι πριν καν αποχαιρετήσει την διαιτησία, από τους πίνακες της ΚΕΔ και τα συνεχόμενα ματς του ΠΑΟΚ που εμφανιζόταν, εμφανίζεται τώρα στο κανάλι του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ. Ούτε μια εβδομάδα μετά το τέλος της διαιτητικής καριέρας του ο Κουτσιαύτης άρχισε να αναλύει στο OPEN του Ιβάν Σαββίδη τις διαιτησίες των αγώνων της Σούπερ Λιγκ.

Είπατε τίποτα μήπως; Κύριε Μπένετ εντάξει είμαστε; Εσείς τον είχατε τον Κουτσιαύτη στην λίστα και τον βάζετε να σφυρίζει ΠΑΟΚ στα ματς της Σούπερ Λιγκ. Και ο Ιβάν που έχει τον ΠΑΟΚ τον προσέλαβε στο κανάλι του.

Εξυγίανση ε;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ