Αποθέωσε την ΑΕΚ ο Ντέμης: «Ηταν η ομάδα που βλέπαμε πριν το Μουντιάλ σε εξελιγμένη κατάσταση»

Αποθέωσε την ΑΕΚ ο Ντέμης: «Ηταν η ομάδα που βλέπαμε πριν το Μουντιάλ σε εξελιγμένη κατάσταση»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα ο Ντέμης Νικολαϊδης.

Μέλι έσταξε για την ΑΕΚ ο Ντέμης Νικολαϊδης.

Ο άλλοτε επιθετικός και πρόεδρος της Ενωσης, τόνισε πως η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα κατέγραψε την καλύτερη της εμφάνιση στο εφετινό πρωτάθλημα, ενώ στάθηκε και στους Σιμάνσκι, Πινέδα, Άμραμπατ.

Διαβάστε επίσης: Ο «άρχοντας της Τούμπας», Αριστομένης Κουτσιαύτης στο OPEN… Είπατε τίποτα;

«Ίσως το καλύτερο ματς που έκανε η ΑΕΚ φέτος. Ήταν καλύτερο από τον Ιωνικό, πιο καλούς συνδυασμούς, εξακολουθούσε να έχει συνοχή όταν άλλαξε και τους 4 μπροστά.

Ηταν πολύ καλός ο Γιόνσον, για μένα ο Σιμάνσκι δεν μπορεί να λείπει από την ενδεκάδα, με τίποτα ούτε και ο Πινέδα. Η Ήταν μία ΑΕΚ που βλέπαμε πριν το Μουντιάλ σε εξελιγμένη κατάσταση, με την ίδια ένταση», ανέφερε ακόμη ο Νικολαΐδης, ο οποίος έσπευσε να αναφερθεί και στον Τσούμπερ που μπήκε ως αλλαγή. «Ο Τσούμπερ βρίσκεται σε δύο φάσεις για γκολ στο ματς, ο Τσούμπερ θα είναι σαν καινούρια μεταγραφή. Θα βοηθήσει πολύ. Ο Άμραμπατ ήταν πάλι πολύ καλός, έκανε καταπληκτικές σέντρες».

Καταλήγοντας, ο Ντέμης είπε: «Ήταν σε πολύ καλή μέρα η ΑΕΚ χθες, ήταν δύσκολο να την αντιμετωπίσεις. Είχε συχνότητα μοιράζοντας το παιχνίδι αριστερά και δεξιά. Ήταν εξαιρετική».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ