Πινέδα: «Κλειδί η εμπιστοσύνη του Αλμέιδα» – Τι είπε για το μέλλον του

Πινέδα: «Κλειδί η εμπιστοσύνη του Αλμέιδα» – Τι είπε για το μέλλον του

Για την πορεία του στην ΑΕΚ και τα σχέδιά του για το μέλλον μίλησε ο Ορμπελίν Πινέδα.

Είναι ένας από τους πολλούς πρωταγωνιστές της εφετινής έκδοσης της ΑΕΚ. Ο Ορμπελίν Πινέδα... χορεύει στον αγωνιστικό χώρο, κεντρίζοντας και το ενδιαφέρον των συμπατριωτών του.

Ο άσος της ΑΕΚ παραχώρησε συνέντευξη στο μεξικάνικό «Fox Sports» και στάθηκε στον Ματίας Αλμέιδα. Ο 26χρονος παίκτης μίλησε για την εμπιστοσύνη που υπάρχει ανάμεσα σε αυτόν και τον Αργεντινό τεχνικό, ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον του.

Διαβάστε επίσης: Kένταλ Τζένερ: Η φωτογραφία – τόπλες που έριξε το instagram

Ο Πινέδα άφησε τα πάντα ανοιχτά, υπογραμμίζοντας πως θέλει να συνεχίσει να απολαμβάνει το ποδόσφαιρο.

«Είμαι χαρούμενος, είμαι ενθουσιασμένος. Απολαμβάνω αυτή την περίοδο που ζω, προσπαθώ να την απολαύσω όσο περισσότερο μπορώ» ήταν η πρώτη του ατάκα. «Τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει, η ζωή μου έχει αλλάξει. Ό,τι ανεβαίνει, κατεβαίνει και πρέπει να παίρνεις το καλύτερο από αυτό που σου έρχεται» προσέθεσε.

«Τι θα γίνει με εσένα, γιατί στην Ελλάδα σε αγαπούν πολύ και είσαι σημαντικός για την ομάδα. Τι θα γίνει όταν θα πρέπει να αποφασίσεις αν θα φύγεις ή θα μείνεις» ρωτά ο δημοσιογράφος.

«Η αλήθεια είναι ότι αυτή την ερώτηση μου την κάνουν πάρα πολύ οι συμπαίκτες μου. Είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω τι θα συμβεί μέσα στους επόμενους μήνες. Αυτό που λέω είναι ότι θέλω το καλύτερο δυνατό. Δεν ξέρω τι θα γίνει μετά, δεν ξέρω σε ποια ομάδα θα είμαι. Πάνω απ’ όλα θέλω να κάνω το καλύτερο τους μήνες που έρχονται. Θέλω να συνεχίσω να χορεύω και απολαμβάνω το ποδόσφαιρο» δήλωσε ο Πινέδα.

Για το γεγονός ότι πανηγυρίζει χορεύοντας είπε: «Ναι ήταν κάτι που μάλλον εξέπληξε τους οπαδούς. Είναι κάτι όμορφο, κάτι που έχουμε στην κουλτούρα μας εμείς οι Μεξικάνοι. Το ποδόσφαιρο είναι χαρά και χορεύοντας θέλω να δείξω ότι χαίρομαι το ποδόσφαιρο μου».

Για το ότι δείχνει τόσο διαφορετικό πρόσωπο στην ΑΕΚ απ’ ό,τι στη Θέλτα τόνισε:  «Η εμπιστοσύνη του προπονητή είναι η βάση για τον κάθε ποδοσφαιριστή ώστε να μπορέσει να δείξει το καλύτερο που μπορεί. Η εμπιστοσύνη σε εμπνέει. Νομίζω αυτό συμβαίνει με εμένα, έχω την απόλυτη εμπιστοσύνη του Ματίας. Αυτός με εμπιστεύεται και εγώ εμπιστεύομαι αυτόν και θέλω να κάνω το καλύτερο για να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και την ομάδα. Πιστεύω ότι αυτή είναι η βάση για την επιτυχία. Δουλεύουμε για να πετύχουμε το καλύτερο και να βρισκόμαστε στις πρώτες θέσεις, όπως συμβαίνει έως σήμερα», σημείωσε ο Πινέδα.

Για τους οπαδούς της ΑΕΚ δήλωσε: «Είναι πολύ τρελοί. Φωνάζουν, είναι το ίδιο τρελοί με το Μεξικό. Εδώ ρίχνουν καπνογόνα. Είναι πολύ παθιασμένοι. Σε χαιρετούν με αγάπη. Σε ευχαριστούν για τις στιγμές που τους χαρίζεις, φανταστείτε το».

Για το Μουντιάλ και το γεγονός ότι το Μεξικό δεν κατάφερε να προκριθεί: «Ήταν κάτι λυπηρό, όλοι θέλαμε κάτι καλύτερο» τόνισε, μεταξύ άλλων, και όταν ρωτήθηκε για τις επιλογές του Τάτα Μαρτίνο ανέφερε: «Είχε τους λόγους του που έκανε αυτές τις επιλογές».

Αξίζει να σημειωθεί, πως στα πρώτα λεπτά της συνέντευξης ένας από τους δημοσιογράφους μίλησε στα ελληνικά με τον Πινέδα. «Τι κάνεις, καλά;» ρωτά ο δημοσιογράφος με τον άσο της ΑΕΚ να απαντά «Καλά, εσύ;» και στη συνέχεια να λέει και «Καληνύχτα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ