Εξελίξεις με Σισέ – Ποια ομάδα είναι σε επαφές με τον Ολυμπιακό…

Εξελίξεις με Σισέ – Ποια ομάδα είναι σε επαφές με τον Ολυμπιακό…

Ποια ομάδα είναι σε επαφές με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Παπέ Σισέ και πόσα χρήματα αξιώνουν οι ερυθρόλευκοι, σύμφωνα με τον Τζανλούκα ντι Μάρτζιο.

Ο Παπέ Αμπού Σισέ είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει… πέραση στο εξωτερικό, με αρκετές ομάδες να παρακολουθούν την περίπτωση του ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Μια από αυτές φέρεται να είναι και η Σαλερνιτάνα, η οποία ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Σενεγαλέζου αμυντικού και μάλιστα είναι σε επαφές με τη διοίκηση του Ολυμπιακού για να κάνει δικό της τον υψηλόσωμο στόπερ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, η Σαλερνιτάνα είναι σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού και ο Σισέ είναι ψηλότερα από όλους στη λίστα της ομάδα από το Σαλέρνο και αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες μέρες όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Μάλιστα, πάντα σύμφωνα με όσα λέει ο Ντι Μάρτζιο, ο Ολυμπιακός αξιώνει τέσσερα εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρησή του. Αξίζει να σημειωθεί πως ο 27χρονος στόπερ ανήκει στους ερυθρόλευκους από το καλοκαίρι του 2017, ενώ την περσινή σεζόν παραχωρήθηκε στο δεύτερο μισό της σεζόν με δανεισμό στη Σεντ Ετιέν. Συνολικά έχει αγωνιστεί 146 φορές σε όλες τις διοργανώσεις με τα ερυθρόλευκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ