«Η μισή Ευρώπη θέλει τον Σισέ» (pic)

«Η μισή Ευρώπη θέλει τον Σισέ» (pic)

Μεγάλο σουξέ έχει ο Σενεγαλέζος στόπερ του Ολυμπιακού με την Ιταλική αγορά να μπαίνει στο… κάδρο.

Μπορεί να μην βρίσκεται στα πλάνα του Μίτσελ όμως στο εξωτερικό έχει δημιουργήσει το δικό του… fan club ο Πάπε Αμπού Σισέ. Ο Σενεγαλέζος στόπερ των πρωταθλητών Ελλάδας είναι εδώ και καιρό μακριά από τις επιλογές του Μίτσελ με το μέλλον του να είναι πια ξεκάθαρο πως βρίσκεται μακριά από τον Πειραιά.

Για να συμβεί αυτό βεβαίως θα χρειαστεί να φτάσει μια πρόταση στον Ολυμπιακό που θα τον ικανοποιεί, όπως και τον Σισέ για να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό. Σύμφωνα πάντως με τον δημοσιογράφο Μάρκο Κοντέριο, ο οποίος εργάζεται στο «tuttomercatoweb», ο Σισέ δεν θα έχει πρόβλημα καθώς έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της… μισής Ευρώπης.

«Αφού ο Ολυμπιακός κράτησε τον Παπ Αμπού Σισέ το καλοκαίρι, ο Σενεγαλέζος γίγαντας θα μπορούσε πλέον να φύγει τον Ιανουάριο. Ο 27χρονος έχει προσφορές από τη μισή Ευρώπη και υπάρχει ενδιαφέρον επίσης από τη Serie A. Θα μπορούσε να γίνει ένας από τους παίκτες που θα απασχολήσουν τη μεταγραφική αγορά αυτού του μήνα», αναφέρει στο τιτίβισμά του ο Ιταλός δημοσιογράφος που ειδικεύεται στις μεταγραφές.

Εδώ και καιρό είναι γνωστό πως υπάρχουν ομάδες από την Γαλλία (όπως η Σεντ Ετιέν) αλλά και από Ιταλία και Αγγλία που ενδιαφέρονται για τον Σισέ. Με την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να έχει μόλις ξεκινήσει το ζητούμενο είναι τι θα προκύψει επισήμως για τον Σισέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ