Ο Ραμόν, οι επόμενες δύο κινήσεις, ο Όλεγκ, ο Σισέ και οι Άραβες

Ο Ραμόν, οι επόμενες δύο κινήσεις, ο Όλεγκ, ο Σισέ και οι Άραβες

Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ μετράει αντίστροφα για να φορέσει τα ερυθρόλευκα την ώρα που το φινάλε του Ιανουαρίου αναμένεται «καυτό» στο «πάρε-δώσε»

Σε ρυθμούς… Ραμόν κινείται ο Ολυμπιακός με τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ να μετράει αντίστροφα για την οριστικοποίηση της μεταγραφής του στον πρωταθλητή Ελλάδας.

Ο Ραμόν αναμένεται στην χώρα μας για τα τελικά του deal με την Φλαμέγκο, τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και τις υπογραφές ώστε να μπει άμεσα στη διάθεση του Μίτσελ που θα έχει πλέον στα χέρια του μια σημαντική λύση για την αριστερή πλευρά της άμυνας.

Διαβάστε επίσης: Σοκαριστικές καταγγελίες Γάλλου ποδοσφαιριστή για τον Πανηλειακό και τον πρόεδρό του (pics)

Αν ο Ραμόν τελικά θα προστεθεί στο δυναμικό που έχει ήδη ο Ολυμπιακός στα αριστερά της άμυνας ή αν θα πάρει τη θέση του Ρέαμπτσιουκ θα φανεί σύντομα. Το τελευταίο 10ημερο των χειμερινών μεταγραφών αναμένεται «καυτό» στο «πάρε-δώσε» των Πειραιωτών.

Και ο Ρέαμπτσιουκ είναι ένα από τα βασικά θέματα εδώ και καιρό. Μια υπόθεση που βρισκόταν σε άμεση συνάρτηση με την μεταγραφή αριστερού μπακ. Τώρα που προέκυψε ο Ραμόν τα πράγματα δείχνουν να παίρνουν τον δρόμο τους, εφόσον Μπολόνια ή Στρασμπουργκ (που αυτή την στιγμή είναι το παιχνίδι για τον Μολδαβό) κάνουν την πρόταση που θέλει ο Ολυμπιακός για την πώλησή του. Μια εξέλιξη που αν τελικά προκύψει ίσως να φέρει και άλλο αριστερό μπακ στο Ρέντη μέσα στις επόμενες μέρες.

Στον Ολυμπιακό που έχοντας στην τελική ευθεία την υπόθεση Ραμόν συνεχίζουν να τσεκάρουν την αγορά τόσο για εξτρέμ όσο και για επιθετικό. Στην περίπτωση που βρεθεί κάτι εξαιρετικό που θα μπορέσει να τους προσθέσει ποιότητα και παραπάνω λύσεις από το «πάνω ράφι».

Την ίδια ώρα οι αποχωρήσεις συνεχίζονται στον Ολυμπιακό με τον Λάιντνερ να είναι ο τελευταίος που αποχαιρέτησε το Ρέντη. Ο ισραηλινός που ήρθε με προσδοκίες αλλά δεν μπόρεσε τελικά να κάνει συμμετοχή με τα ερυθρόλευκα της πρώτης ομάδας και λογικά πήρε τον δρόμο για άλλες πολιτείες.

Η μεγάλη λίστα της… φυγής δεν έχει κλείσει ακόμη καθώς εκτός από τον Άβιλα που είναι έτσι και αλλιώς εκτός ομάδας είναι ανοικτό το μέλλον του Σισέ, που τον θέλει η Σαλερνιτάνα, αλλά και του Ουι-Τζο που έτσι και αλλιώς δεν είναι στις επιλογές του Μίτσελ.

Στην έξοδο είναι και ο Αγκιμπού Καμαρά που πιθανότατα θα καταλήξει δανεικός στην Σταντάρ Λιέγης ενώ και για τον Μπουχαλάκη υπάρχουν πληροφορίες για ενδιαφέρον από ομάδες της Αραβίας.
Συγκεκριμένα δύο ομάδες από χώρα της Αραβικής χερσονήσου δείχνουν «ζεστές» για την απόκτηση του Έλληνα μέσου που μετά από πολλά χρόνια όπου ήταν στον βασικό κορμό του Ολυμπιακού, φέτος έχει χάσει τη θέση του στην ομάδα και βρίσκεται στις τελευταίες επιλογές του Μίτσελ για τη μεσαία γραμμή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ