Ολυμπιακός: Ο Λάιντνερ και οι άλλοι – Ποιοι έχουν αποχωρήσει και ποιοι ακολουθούν

Ολυμπιακός: Ο Λάιντνερ και οι άλλοι – Ποιοι έχουν αποχωρήσει και ποιοι ακολουθούν

Ο Ισραηλινός αμυντικός παραχωρήθηκε δανεικός στην Αούστρια Βιέννης - Ποιοι έχουν αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό το τελευταίο διάστημα και ποιοι είναι πιθανό να ακολουθήσουν.

Ετοιμος να πραγματοποιήσει τη δεύτερη χειμερινή του μεταγραφή μετά τον Ροντινέι είναι ο Ολυμπιακός, με τους Ερυθρόλευκους, όπως ενημερωθήκατε από to10.gr, να φέρνουν τις επόμενες ώρες στην Ελλάδα τον 21χρονο Βραζιλιάνο αριστερό μπακ, Ραμόν Ράμος Λίμα.

Παράλληλα, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού «τρέχουν» και τις αποχωρήσεις, με τον Ντορόν Λάιντνερ να παραχωρείται στην Αούστρια Βιέννης ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν, για να πάρει χρόνο συμμετοχής στην αυστριακή ομάδα και να επιστρέψει στο μεγάλο λιμάνι το ερχόμενο καλοκαίρι, με στόχο να διεκδικήσει μια θέση στο ρόστερ της πειραϊκής ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο: Εβαλε γκολάρα και η ΑΕΚ τον παραχώρησε!

Όπως ενημερωθήκατε από to10.gr, ο Ολυμπιακός έχει δεσμεύσει εγγράφως την ομάδα της Βιέννης, ώστε ο Λάιντνερ να αγωνιστεί στη συντριπτική πλειοψηφία των αγώνων της, έως το τέλος της χρονιάς. Οι Ερυθρόλευκοι πιστεύουν στον Ισραηλινό και γι’ αυτόν τον λόγο στη συμφωνία των δύο συλλόγων δεν προβλέπεται οψιόν αγοράς για τους Αυστριακούς.

Ενας ακόμα παίκτης που αποχωρεί από το μεγάλο λιμάνι κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, καθώς είχαν προηγηθεί αυτές των Αμπουμπακάρ Καμαρά (Αρης), Πιερ Κούντε (Μπόχουμ), Τζος Μπόουλερ (ολοκληρώθηκε ο δανεισμός από τη Νότιγχαμ), Σίμε Βρσάλικο (ελεύθερος), Λεονάρντο Κούτρης (Πογκόν), Γιάννης Μασούρας (Μιέντζ), Κένι Λαλά (Μπρεστ), Ετιέν Κινκουέ (Χάβρη), Αμπντουλαγέ Νταμπό (Λεβαδειακός), Ντε Λα Φουέντε (ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του από την Μαρσέιγ).

Ποιοι άλλοι βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου; Ο Γκονζάλο Αβιλα δεν υπολογίζεται από τον Μίτσελ και αναμένεται να αποχωρήσει από το μεγάλο λιμάνι, με την Σταντάρ Λιέγης να έχει ενδιαφερθεί για τον Ισπανό μπακ. Οι Βέλγοι, μάλιστα, εκτός από τον Ιβηρα, έχουν στη λίστα τους και τον Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος δυσκολεύεται να βρει χρόνο συμμετοχής.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό, ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Παπέ Αμπού Σισέ, με τους Ιταλούς να βάζουν στο κόλπο για την απόκτηση του Σενεγαλέζου σέντερ μπακ την Σαλερνιτάνα. Ενδιαφέρον από την Ιταλία, όμως, υπάρχει και για τον Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ, με την Μπολόνια να ψάχνει τη «χρυσή τομή» για να κάνει δικό της τον Μολδαβό μπακ, για τον οποίο ενδιαφέρεται επίσης και η Στρασμπούργκ.

Στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που πιθανό να αποχωρήσουν είναι και ο Ουί-Τζο Χουάνγκ, ο οποίος δεν βρίσκεται στις επιλογές του Μίτσελ και έχει πέσει τρίτος στην ιεραρχία των σέντερ φορ. Όπως είχε γράψει to10.gr, για τον Νοτιοκορεάτη στράικερ υπάρχει ενδιαφέρον από το MLS.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ