Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος του Παναθηναϊκού για τα εξτρέμ – Τι λένε στο Βέλγιο (vid)

Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος του Παναθηναϊκού για τα εξτρέμ – Τι λένε στο Βέλγιο (vid)

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Βέλγιο ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Λέουβεν για την απόκτηση του Αλ Ταμάρι κι έχει προσφέρει ένα εκατ. ευρώ.

Στον Παναθηναϊκό έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Μούσα Αλ Ταμάρι όσον αφορά την ενίσχυση στα «φτερά» της επίθεσης και σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι Βέλγοι δημοσιογράφοι, οι «πράσινοι» έχουν ήδη καταθέσει προσφορά ύψους 1 εκατ. ευρώ προς τη Λέουβεν για τον 25χρονο διεθνή Ιορδανό εξτρέμ, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα ρεπορτάζ που κατέθεσε ο Βέλγος δημοσιογράφος Σάσα Ταβολιέρι, το «τριφύλλι» έχει κάνει ήδη κίνηση προς τη βελγική ομάδα για τον Ταμάρι, ο οποίος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον κι από τις Ναντ και Κασίμπασα.

Διαβάστε επίσης: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι αντικαταστάτες για τον «πράσινο» πάγκο

Την φετινή σεζόν, ο Αλ Ταμάρι, μετράει 4 γκολ και 4 ασίστ σε 23 συμμετοχές, ενώ είναι γνωστός και από το πέρασμά του από την Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ (13 γκολ, 11 ασίστ σε 73 ματς). Τον Οκτώβριο του 2020 πήρε μεταγραφή στη Λέουβεν για ένα ποσό κοντά στο 1,1 εκατ. ευρώ, μετρώντας σε 2,5 χρόνια 78 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 8 γκολ και 7 ασίστ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ