Το… ντέρμπι ΠΑΟ-ΠΑΟΚ για τον Κουλμπάκοφ και ο Πορτοσάλτε…

Το… ντέρμπι ΠΑΟ-ΠΑΟΚ για τον Κουλμπάκοφ και ο Πορτοσάλτε…

Ο ορισμός του Λευκορώσου διαιτητή έχει ήδη βάλει στα… χαρακώματα τις δύο ομάδες

Ο Κουλμπάκοφ πριν καλά-καλά έρθει στη χώρα μας, πριν καν σφυρίξει την έναρξη του ντέρμπι στη Λεωφόρο έχει μετατραπεί σε πρωταγωνιστή! Βλέπετε ο ορισμός του Λευκορώσου διαιτητή για το ΠΑΟ-ΠΑΟΚ της Κυριακής έχει βάλει ήδη στα… χαρακώματα τις δύο ομάδες.

Ποιο είναι το βασικό πρόβλημα από την πλευρά των πρασίνων που εκφράζεται ξεκάθαρα με ανεπίσημο τρόπο έως τώρα; Πως ο Κουλμπάκοφ είναι Λευκορώσος και ως γνωστόν η Λευκορωσία είναι από τις ελάχιστες ευρωπαϊκές χώρες που είναι στο μπλοκ της Ρωσίας. Είναι η μεγαλύτερη σύμμαχος του Πούτιν. Κάντε τον συνειρμό και θα καταλάβετε που το πάνε.

Διαβάστε επίσης: Ο Ραμόν, οι επόμενες δύο κινήσεις, ο Όλεγκ, ο Σισέ και οι Άραβες

Μπορεί επισήμως να μην λέει κάτι ο Παναθηναϊκός, αλλά από τα ΜΜΕ που ελέγχει να το φωνάζει, το είπε όμως ο Πορτοσάλτε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.
«“Για το πιο σημαντικό παιχνίδι της αγωνιστικής, η ΕΠΟ όρισε έναν Λευκορώσο διαιτητή, Elite κατηγορίας. Έχουμε ένα παιχνίδι, όπου ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης, δεν είναι κρυφό οι σχέσεις που έχει με τη Ρωσία και το καθεστώς Πούτιν

Όταν ο Ιβάν Σαββίδης έχει αυτές τις σχέσεις με τη Ρωσία και η Λευκορωσία είναι ο μοναδικός σύμμαχός της στην εισβολή στην Ουκρανία, θα μπορούσαν να είχαν αποφύγει τον ορισμό. Η ΕΠΟ που ξέρει τις ισορροπίες κι όλα τα πράγματα, θα μπορούσε να έχει αποφύγει τον ορισμό. Θα κερδίσει ο καλύτερος, αλλά οι όροι του παιχνιδιού δεν πρέπει να παραβιάζονται“ είπε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ.

Ο Κουλμπάκοφ που είναι διαιτητής Elite στην ΟΥΕΦΑ και όχι χαμηλότερης κατηγορίας που έως τώρα συνήθιζε να φέρνει ο Μπένετ που έχει τον ρόλο του Αρχιδιαιτητή και πραγματικά έχει… θριαμβεύσει έως τώρα στο έργο του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ