Εμπακατά: «Πρέπει να ανακτήσουμε την αυτοπεποίθησή μας άμεσα»

Εμπακατά: «Πρέπει να ανακτήσουμε την αυτοπεποίθησή μας άμεσα»

Ο Σαλέμ Εμπακατά μίλησε για το επικείμενο παιχνίδι του Άρη με τον Βόλο, ενώ επισήμανε πως η ομάδα πρέπει να ανακτήσει την αυτοπεποίθησή της.

Ο Άρης αφήνει πίσω του τις δύο αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό και πλέον στρέφει την προσοχή του στο επικείμενο παιχνίδι με τον Βόλο για τη Superleague.

Ο Σαλέμ Εμπακατά μίλησε στην κάμερα της NOVA για το ματς τονίζοντας πως έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, ενώ επισήμανε πως είναι ευκαιρία να ανακτήσουν την αυτοπεποίθησή τους.

Οι δηλώσεις του Σαλέμ Εμπακατά:

Για το πώς ετοιμάζεται ο Άρης να αντιμετωπίσει τον Βόλο: «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Πρέπει να νικήσουμε, για να περάσουμε τον Βόλο στη βαθμολογία».

Για το τι πρέπει να κάνει ο Άρης για να νικήσει: «Κατ’ αρχάς, πρέπει να είμαστε συμπαγείς. Επιπλέον, πρέπει να κυκλοφορούμε την μπάλα γρήγορα. Αν τα κάνουμε αυτά, θα έχουμε τις ευκαιρίες μας να σκοράρουμε και να νικήσουμε».

Για το αν έχουν αφήσει πίσω τους ο ίδιος και οι συμπαίκτες του τις δύο ήττες από τον Ολυμπιακό: «Κάναμε δύο ήττες σε αυτά τα παιχνίδια. Πρέπει να τις ξεχάσουμε και να κοιτάξουμε μπροστά. Να δουλέψουμε σκληρά, για να πάμε παρακάτω. Πρέπει να ανακτήσουμε την αυτοπεποίθησή μας άμεσα. Θέλουμε, λοιπόν, τη νίκη με τον Βόλο. Μετά θα δούμε τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό».

Για το πώς περιμένει ότι θα αντιμετωπίσει ο Βόλος το παιχνίδι: «Εμείς κοιτάζουμε τη δική μας ομάδα. Ο προπονητής θα αποφασίσει την τακτική μας. Σκοπός μας είναι να επικρατήσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ