Οι επαφές του ΠΑΟΚ για Λάριν – Κεντζιόρα και ο Παναθηναϊκός

Οι επαφές του ΠΑΟΚ για Λάριν – Κεντζιόρα και ο Παναθηναϊκός

Ο ΠΑΟΚ μιλάει με τους Λαρίν και Κεντζιόρα για να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο, όμως προέχει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Ο ΠΑΟΚ μετά τη μεταγραφή του Τάισον και το γκολ που πέτυχε στο ντεμπούτο του κόντρα στον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδος (2-0), φαίνεται πως θα κινηθεί για ακόμη δυο μεταγραφικές κινήσεις πριν εκπνεύσει η χειμερινή περίοδος.

Εκτός από τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικός, ο Δικέφαλος του βορρά φέρεται να είναι σε ανοιχτή γραμμή τόσο με την πλευρά του Κάιλ Λαρίν για την επίθεση, αλλά και με τον Κεντζιόρα, τον οποίο θέλει να πάρει ως δανεικό.

Μπορεί η υπόθεση του Καναδού φορ να έμοιαζε δύσκολη, όμως όσο περνούν οι μέρες φαίνεται πως ευνοούνται τα δεδομένα για την αποχώρηση του παίκτη από την Κλαμπ Μπριζ και να γίνει πιο προσιτή η περίπτωση της απόκτησής του.

Σε ό,τι αφορά τον Κεντζιόρα, τώρα, μετά το «πράσινο φως» του Λουτσέσκου, οι Θεσσαλονικείς ενδιαφέρθηκαν για τον Πολωνό ακραίο που έχει ακόμα 1,5 χρόνο συμβόλαιο με την Ντιναμό Κιέβου. Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να πάρει τον παίκτη με εξάμηνο δανεισμό και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι, ωστόσο είναι ξεκάθαρο ότι στον Δικέφαλο του βορρά, έχουν αφήσει στην άκρη τα μεταγραφικά και ασχολούνται αποκλειστικά με την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα στη Λεωφόρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ