Παναθηναϊκός: Με Σπόραρ κόντρα στον ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός: Με Σπόραρ κόντρα στον ΠΑΟΚ

Κανονικά στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Σπόραρ.

Χωρίς περαιτέρω προβλήματα, πέρα από αυτό της τελευταίας στιγμής με τον Λάζλο Κλεϊνχέισλερ (ο οποίος θα απουσιάσει λόγω ίωσης), η αποστολή του Παναθηναϊκού για το μεγάλο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τους «εκλεκτούς» του για το ντέρμπι με τον Δικέφαλο του Βορρά, με τον Σπόραρ που δεν αγωνίστηκε στο Κύπελλο, να επιστρέφει και να κρίνεται έτοιμος. Μέσα και ο Μπερνάρντ ο οποίος αποχώρησε με αναγκαστική αλλαγή στην Τούμπα.

Διαβάστε επίσης: Ένα φαινόμενο κι ένα απαραίτητο σερί

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Με την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αυριανό αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Πρόβλημα προέκυψε με τον Λάζλο Κλεϊνχέισλερ, ο οποίος έμεινε εκτός προπόνησης λόγω ίωσης και δεν υπολογίζεται για τον αγώνα.

Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, τακτική και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Θεραπεία ακολούθησε ο Μάγκνουσον. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή. Σε αυτή βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Σαβιέρ, Καμπετσής, Ταβάρες.

Ο Κουρμπέλης είναι τιμωρημένος και θα εκτίσει την ποινή του στο αυριανό παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ