Αποκαλύψεις από την Κολομβία για Χάμες – Τι «λένε» για το μέλλον του στον Ολυμπιακό (pic)

Αποκαλύψεις από την Κολομβία για Χάμες – Τι «λένε» για το μέλλον του στον Ολυμπιακό (pic)

Νέα δημοσιεύματα από την Κολομβία για τον Χάμες Ροντρίγκες και το μέλλον του στον Ολυμπιακό.

Πολλά είναι τα σενάρια που βγαίνουν τις τελευταίες εβδομάδες για τον Χάμες Ροντρίγκες. Από τη μια τα δημοσιεύματα των Τούρκων που κάνουν λόγο για έντονο και μάλιστα επίσημο ενδιαφέρον της «Γαλατά» για τον σταρ του Ολυμπιακού.

Από την άλλη τα δημοσιεύματα από την πατρίδα του που τονίζουν ότι ο Χάμες θα συνεχίσει σίγουρα στον Ολυμπιακό, παρά την… όρεξη που έχει η τουρκική ομάδα. Αυτή τη φορά, οι Κολομβιανοί έρχονται με ένα ακόμη δημοσίευμα, στο οποίο το συμπέρασμα εξακολουθεί να είναι το ίδιο.

Διαβάστε επίσης: Ο γιός του Μαρσέλο είναι το next big thing της Ρεάλ – Η «καυτή» σεζόν που διανύει (pics, vids)

Σύμφωνα με τους Κολομβιανούς, ο Χάμες θα συνεχίσει να φοράει σίγουρα μέχρι το καλοκαίρι τα ερυθρόλευκα, καθώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή τον οποίο ο Μίτσελ τον θέλει στην ομάδα του.

«Ο Μίτσελ δεν θέλει να φύγει ο Χάμες Ροντρίγκες από τον Ολυμπιακό. Σιγά σιγά ο Χάμες Ροντρίγκες θέλει να επιστρέψει στη θέση που του αξίζει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Δεδομένης της καλής απόδοσης που έχει, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των πιο σχετικών ομάδων από τη γηραιά ήπειρο. Πρόσφατα, αναφέρθηκε ότι η τουρκική Γαλατασαράι τον θέλει τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Προς το παρόν φαίνεται δύσκολο να αποφασίσει να αλλάξει σε αυτό το σημείο της καριέρας του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ