Χαμός με Κωνσταντέλια: Η Άρσεναλ, η Μίλαν και τα αποθεωτικά σχόλια

Χαμός με Κωνσταντέλια: Η Άρσεναλ, η Μίλαν και τα αποθεωτικά σχόλια

Στα ραντάρ της μισής... Ευρώπης ο Γιάννης Κωνσταντέλιας. Παρέλαση από σκάουτερ στη Λεωφόρο.

Είναι το next best thing του ΠΑΟΚ. Το απέδειξε περίτρανα και στο χθεσινό… πάρτι που έστησαν οι ασπρόμαυροι στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου. Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έβγαλε (ξανά) μάτια με τη φανέλα του Δικεφάλου, δικαιώνοντας και τις «προσδοκίες» στα επίσημα του γηπέδου.

Παρέλαση από σκάουτερ έγινε στο «Απόστολος Νικολαϊδης», με τουλάχιστον έξι ευρωπαϊκές ομάδες να στέλνουν εκπροσώπους για χάρη του νεαρού άσου. Μάλιστα, Αρσεναλ και Μίλαν είναι οι δυο από αυτές που έχουν «κυκλώσει» το όνομα του «Ντέλια».

Διαβάστε επίσης: Το 4ο γκολ του ΠΑΟΚ το έβαλε ο Γιοβάνοβιτς στον Αλαφούζο

Οι «κανονιέρηδες» είναι γνωστό ότι έχουν βάλει εδώ και καιρό τον 19χρονο παίκτη στο στόχαστρο και τον παρακολουθούν ανελλιπώς, ενώ το ίδιο φαίνεται ότι ισχύει και για τους «ροσονέρι».

Από εκεί και πέρα, στα επίσημα της Λεωφόρου βρέθηκαν εκπρόσωποι και των Γουλβς, Αγιαξ, Λιλ και Βιγιαρεάλ. Ο Κωνσταντέλιας έχει… πέραση με τους ευρωπαϊκούς συλλόγους να παρακολουθούν στενά την εξέλιξή του.

Ο νεαρός άσος είναι ο νέος Τζόλης του ΠΑΟΚ, με τον Γιώργο Τουρσουνίδη να του βγάζει το καπέλο.

«Το έχω ξαναπεί, αυτό το παιδί έχει γεννηθεί με αυτό το ταλέντο, να παίξει σπουδαίο ποδόσφαιρο σε υψηλό ποδόσφαιρο, είναι κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν έχει βγει τέτοιος παίκτης στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Δεν έχει να κάνει με το χθεσινό ματς, αλλά με την γενικότερη πορεία του. Θα είναι τα επόμενα χρόνια το πρώτο όνομα» είπε αρχικά στο Metropolis 95.5 και συνέχισε:

«Πρέπει να είναι γερός και δυνατός και νομίζω ότι είναι σε αυτή την ηλικία που χαίρεσαι να τον βλέπεις. Είναι σημαντικό για τον οργανισμό του ΠΑΟΚ ένα τέτοιο παιδί να κοσμεί την ομάδα μας και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ίσως είναι μεγάλες κουβέντες αυτά που λέω, αλλά δεν σου κρύβω ότι είναι παίκτης που πας μόνο γι’ αυτόν στο γήπεδο και ακόμη δεν έχει δείξει τίποτα. Αν αποκτήσει και εμπειρία θα έχει πιο ηγετική παρουσία και θα δούμε ακόμη περισσότερα.»

Για το ενδεχόμενο κλήσης του στην εθνική ομάδα: «Δεν έχει να περιμένει τίποτα, πρέπει ο Πογιέτ να τον καλέσει και να τον βάλει να παίξει. Νομίζω ότι θα είναι και βαρόμετρο και θα ανταποκριθεί σε οποιοδήποτε ματς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ