Το 4ο γκολ του ΠΑΟΚ το έβαλε ο Γιοβάνοβιτς στον Αλαφούζο

Το 4ο γκολ του ΠΑΟΚ το έβαλε ο Γιοβάνοβιτς στον Αλαφούζο

Η «κρίση» στον Παναθηναϊκό είναι υπαρκτή. Και αφορά στον προπονητή. Και πάλι όμως όλοι τα έχουν με τον Αλαφούζο.

Γεγονός πια το χαρακίρι του Παναθηναϊκού στην Super League. Και χθες βράδυ στη Λεωφόρο με τη λήξη, άρχισαν πάλι τα όργανα για τον Γιάννη Αλαφούζο. Χειροκροτήθηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Χειροκροτήθηκαν και οι ποδοσφαιριστές έπειτα από το 0-3 σοκ με τον ΠΑΟΚ. Για τον ιδιοκτήτη όμως το κλίμα δεν ήταν ανάλογο. Λες και έβαλε εκείνος το… αυτογκόλ του Ρούμπεν Πέρεθ ή είχε την εντολή να κυνηγά σε όλο το γήπεδο τον Κωνσταντέλια.

Διαβάστε επίσης: Ο… ευεργέτης Ολυμπιακός και το πρωτάθλημα που μόλις αρχίζει

Και μιας και το πράγμα πλέον παίρνει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά; Δεν είμαστε μακριά από μια ακόμη παράξενη «σελίδα» στην θητεία του Γιάννη Αλαφούζου στο τιμόνι του Παναθηναϊκού. Βλέπετε όλοι συζητούν για τις μεταγραφές που οι Πράσινοι έχουν ανάγκη εδώ και μήνες αλλά δεν έχουν κάνει με αποτέλεσμα να απωλέσουν το μεγάλο τους βαθμολογικό πλεονέκτημα. Και γιατί δεν γίνονται οι μεταγραφές; «Γιατί δεν βάζει λεφτά ο Αλαφούζος» θα σκεφτεί κάθε άνθρωπος που καταλαβαίνει δύο πράγματα παραπάνω από τον τρόπο που λειτουργεί η αγορά.

Αν είναι αλήθεια; Όσοι ξέρουν λένε την ιστορία διαφορετικά και μάλιστα παραδείγματα. Επιμένουν ότι ο Παναθηναϊκός για πολλοστή φορά δεν κάνει μεταγραφές διότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν ανάβει πράσινο φως. Έχει το «οκ» της διοίκησης, αλλά ουσιαστικά δεν το χρησιμοποιεί. Παράξενο αλλά δικαίωμα του. Προπονητής είναι και μάλιστα έχοντας την αποδοχή του πράσινου οργανισμού. Θα ήταν όμως σίγουρα πιο έντιμο να το έλεγε και όλας δημόσια αυτό που συμβαίνει. Διότι ξαναλέμε πως όσο ο καιρός περνά και τα αποτελέσματα είναι ανάποδα τόσο πληθαίνουν οι φωνές σε βάρος του ιδιοκτήτη.

Ούτε οι ρεπόρτερ τον ρωτάνε στα ίσια τι γίνεται με τις μεταγραφές. Ούτε εκείνος όμως λέει ποια είναι η κατάσταση. Και επιμένουμε πως οι πληροφορίες επιμένουν πως υπάρχουν παραδείγματα με διευθύνσεις και ονόματα.

Όλα αυτά λίγα 24ωρα πριν από το τρίτο διαδοχικό ραντεβού με τον ΠΑΟΚ. Εκείνο που ξεκινά με 2-0 υπέρ της ομάδας του Λουτσέσκου με θέα στο εισιτήριο για τους ημιτελικούς του κυπέλλου. Ο Παναθηναϊκός του Γενάρη δεν απώλεσε μονάχα ένα τεράστιο βαθμολογικό πλεονέκτημα στο πρωτάθλημα. Είναι και με το ένα… πόδι εκτός κυπέλλου. Και ακόμη αναζητείται ο αντικαταστάτης του Αϊτόρ.

Ποια είναι τα τελευταία νέα από το μέτωπο; «Προσπαθεί να πάρει ένα εξτρέμ που δεν είναι ο Αλ Ταμάρι, έναν άλλο παίκτη, που θα έρθει, θα μπει στην 11άδα και θα κάνει την διαφορά» παίζει ακόμη στη κασέτα των ρεπόρτερ. Ο Αιτόρ τραυματίστηκε στις 23 Οκτώβρη. Σήμερα είναι 23 Γενάρη. Δεν είναι καθυστέρηση αυτό που συμβαίνει. Είναι ποδοσφαιρική αυτοκτονία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ