Τι συμβαίνει με τον Μαντσίνι: «Στην Αθήνα ο Αργεντινός» – «Παίζει με Ολυμπιακό»

Τι συμβαίνει με τον Μαντσίνι: «Στην Αθήνα ο Αργεντινός» – «Παίζει με Ολυμπιακό»

Οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού – Ο Παναθηναϊκός και ο επαναληπτικός με τον Ολυμπιακό.

Κίνηση για την απόκτηση του Ντάνιελ Μαντσίνι έκανε ο Παναθηναϊκός, με τους Πράσινους, όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα από to10.gr, να προσφέρουν 2.1 εκατομμύρια ευρώ στον Αρη, για να κάνουν δικό τους τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό.

Οι Κίτρινοι επιβεβαίωσαν τις επαφές με τον Παναθηναϊκό, αλλά διέψευσαν ότι υπάρχει συμφωνία με τους Πράσινους για τη μεταγραφή του Λατινοαμερικάνου μεσοεπιθετικού, ο οποίος μάλιστα σύμφωνα με τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ώρες, βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και συζητάει τις τελευταίες λεπτομέρειες της μετακίνησής του στο Τριφύλλι.

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι, πάντως, βρίσκεται κανονικά στην αποστολή που ανακοίνωσε ο προπονητής του Αρη, Αλαν Πάρντιου, για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό (25/1, 19:30).

Διαβάστε επίσης: Γράφτηκε ιστορία στο Ολυμπιακός Β’ – Ηρόδοτος με τον γιο του Θανάση Κωστούλα

Ο Μαντσίνι βρίσκεται στις επιλογές του έμπειρου τεχνικού και εκτός συγκλονιστικού θα αγωνιστεί απέναντι στους Ερυθρόλευκους. Αυτή ενδεχομένως, πάντως, να είναι και η τελευταία του εμφάνιση με τα χρώματα της ομάδας της Θεσσαλονίκης, με την οποία φέτος έχει 23 συμμετοχές, με 4 γκολ και 7 ασίστ σε 1.726 λεπτά.

Συνολικά με τους Κίτρινους έχει 122 συμμετοχές, με 14 γκολ και 14 ασίστ, ενώ στην καριέρα του έχει αγωνιστεί επίσης σε Οσέρ, Τοιυρ και Νιους Ολντ Μπόις, έχοντας 207 συμμετοχές, με 28 γκολ και 23 ασίστ.

Η αποστολή του Αρη για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: Cuesta, Σιαμπάνης, Brabec, Fabiano Leismann, Iturbe, Mateo Garcia, Manu Garcia, Darida, Doukoure, Gray, Luis Palma, Etebo, Mancini, Peersman, Mazikou, Odubajo, Μαρμαρίδης Σγούρος, Χατζηιωάννου, Τανούλης, Παναγίδης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ