Συμφώνησε με τον Γρηγορίου ο Ιωνικός

Συμφώνησε με τον Γρηγορίου ο Ιωνικός

Η διοίκηση του Ιωνικού τα βρήκε σε όλα με τον Μιχάλη Γρηγορίου, ο οποίος θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας της Νίκαιας, μέχρι το τέλος της σεζόν.

Τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα και η δύσκολη βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται ο Ιωνικός, έφεραν το «διαζύγιο» με τον Δημήτρη Σπανό.

Η ομάδα της Νίκαιας φαίνεται πως έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του Έλληνα τεχνικού κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Μιχάλη Γρηγορίου, ο οποίος είπε το ναι στην πρόταση της ομάδας και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί κι επίσημα η έναρξη της συνεργασίας τους.

Διαβάστε επίσης: Γράφτηκε ιστορία στο Ολυμπιακός Β’ – Ηρόδοτος με τον γιο του Θανάση Κωστούλα

Ο 49χρονος προπονητής, αποχώρησε από τον πάγκο της Λαμίας πριν λίγους μήνες κι έκτοτε δεν βρέθηκε σε κάποια ομάδα. Επίσης, έχει περάσει κι από ΑΕΛ, Πανιώνιο, Κέρκυρα, Ατρόμητο, Πανσερραϊκό, Δόξα Δράμας, Εθνικό Πειραιά, Κόρινθο, Αιολικό, Φωστήρα και Άγιο Δημήτριο.

Μάλιστα είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας, καθώς ο Ιωνικός θα δώσει έναν βαθμολογικό τελικό την ερχόμενη Δευτέρα (30/1) στην έδρα της Λαμίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ