«Η Βιγιαρεάλ σκέφτεται τον δανεισμό του Λιβάι Γκαρσία από την ΑΕΚ» (pic)

«Η Βιγιαρεάλ σκέφτεται τον δανεισμό του Λιβάι Γκαρσία από την ΑΕΚ» (pic)

Σύμφωνα με ανάρτηση του Ματέο Μορέτο, η Βιγιαρεάλ εξετάζει σοβαρά την απόκτηση του Λιβάι Γκαρσία από την ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμού.

Μετά τις κρούσεις που δέχθηκε από ομάδες του εξωτερικού για τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς η ΑΕΚ, ενδιαφέρον φαίνεται πως υπάρχει και για τον Λιβάι Γκαρσία που φέτος πραγματοποιεί τη σεζόν της ζωής του με την Ένωση.

Σύμφωνα με ανάρτηση του γνωστού δημοσιογράφου, Ματέο Μορέτο, η Βιγιαρεάλ σκέφτεται να καταθέσει πρόταση δανεισμού για τον άσο από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο στην ΑΕΚ. Από την σκέψη μέχρι την επίσημη πρόταση βέβαια υπάρχει μεγάλη απόσταση, ωστόσο φαντάζει απίθανο να δεχτούν οι «κιτρινόμαυροι» να παραχωρήσουν τον Λιβάι δανεικό και ειδικά σε αυτό το σημείο της σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Και άλλος πρώην της Ρεάλ για τον Ολυμπιακό- «Τον θέλει ο Μίτσελ» – Έντονη φημολογία για… (vids)

Ο 25χρονος άσος είναι ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα με δέκα γκολ ενώ σε 21 εμφανίσεις φέτος, μετράει συνολικά 12 γκολ με τέσσερις ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Η Ένωση διατηρεί το 60% των δικαιωμάτων του και όπως καταλαβαίνει κανείς θα ήταν πολύ δύσκολο να συζητήσει ακόμα και πώλησή του αν το ποσό δεν είναι τουλάχιστον διψήφιο. Το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ λήγει το καλοκαίρι του 2025.

Η ανάρτηση του Μορέτο:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ