Και άλλος πρώην της Ρεάλ για τον Ολυμπιακό- «Τον θέλει ο Μίτσελ» – Έντονη φημολογία για… (vids)

Και άλλος πρώην της Ρεάλ για τον Ολυμπιακό- «Τον θέλει ο Μίτσελ» – Έντονη φημολογία για… (vids)

Από την Τουρκία με… αγάπη η πληροφορία πως ο Μίτσελ καλοβλέπει για winger ένα… δικό του παιδί

Ένα ενδιαφέρον μεταγραφικό σενάριο τροφοδοτείτε έντονα τις τελευταίες ώρες από την Τουρκία. Σύμφωνα με τους γείτονες ο Μίτσελ «θέλει στον Ολυμπιακό τον Χεσέ», το άλλοτε αστέρι της Ρεάλ πέρασε από τη La Fabrica, με τον 59χρονο τεχνικό και που εδώ και λίγα 24ωρα σουλατσάρει ελεύθερος στη μεταγραφική αγορά.

O τεχνικός των πρωταθλητών σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ φέρεται μάλιστα ήδη να έχει επικοινωνήσει με τον 30χρονο (γεννημένος Φλεβάρη του ΄93) που τερμάτισε τη συνεργασία του με την Άνγκαρακιουτσού. Ο Μίτσελ υπήρξε προπονητής στα τμήματα υποδομής τη διετία 2006-2007. Μπορεί να μην είχε συνεργαστεί μαζί με τον Ισπανό, όμως οι δυο τους γνωρίζονται αρκετά καλά, ενώ ο προπονητής του Ολυμπιακού τον είχε ζητήσει και στην πρώτη του θητεία στο λιμάνι.

Στην Τουρκία τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για τον Χεσέ, τον Μίτσελ και τον Ολυμπιακό, με τον 59χρονο τεχνικό να θέλει να τον φέρει στην Ελλάδα, όπως αναφέρουν οι γείτονες. Ο Μίτσελ έχει ένα ιδιαίτερο «δέσιμο» με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και με τους ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί στη βασίλισσα και ο Χεσέ είναι ένας από αυτούς.

Η περίπτωση του σίγουρα δεν είναι τόσο απλή, όμως το γεγονός ότι κυκλοφορεί ελεύθερος και δεν «δένεται» με συμβόλαιο κάνει πιο εφικτή την επιθυμία του Μίτσελ.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην πλούσια καριέρα του ο Ισπανός άσος έχει φορέσει τις φανέλες των Ρεάλ Μαδρίτης, Λας Πάλμας, Μπέτις, Παρί Σεν Ζερμέν (18-2-0), Σπόρτινγκ Λισαβόνας (17-1-0), Ανκαραγκιουτσού (16-5-2) και Στόουκ (13-1-1). Στους μερένχες ο Χεσέ είχε συνολικά 94 συμμετοχές, με 18 γκολ και 15 ασίστ, ενώ εν συνεχεία αγωνίστηκε στη Λας Πάλμας έχοντας 73 ματς, 16 γκολ και τελικές πάσες.

Στην Μπέτις έπαιξε 17 ματς με 1 γκολ, ενώ στην Παρί είχε 18 παιχνίδια και 2 τέρματα, προτού πάει στη Λισαβόνα (17 ματς, 1 γκολ) στη Στόουκ (13 ματς, 1 γκολ) και στην Τουρκία (16 παιχνίδια, 5 γκολ, 2 ασίστ). Η αξία του στο χρηματιστήριο αυτή τη στιγμή βάσει Transfermarkt είναι στα 2.700.000 ευρώ ενώ έχει φτάσει πριν μερικά χρόνια και στα 15.000.000 ευρώ.

Δείτε τον Χεσέ Ροντρίγκεθ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ