Άρης: Με επιστροφές κόντρα στην ΑΕΚ

Άρης: Με επιστροφές κόντρα στην ΑΕΚ

Οι Καμαρά, Οντουμπάζιο και Καμάτσο ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους και αναμένεται να συμπεριληφθούν στην αποστολή για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής (29//1), ενώ δεν υπολογίζονται οι Γκαρθία, Εμπακατά και Νταμπό.

Ο Άρης θα ξεκινήσει από σήμερα την προετοιμασία του για το εκτός έδρας κυριακάτικο (29/1) παιχνίδι με την ΑΕΚ, για το οποίο ο Άλαν Πάρντιου θα μπορεί να υπολογίζει επιστροφές παικτών. Συγεκριμένα, οι Καμαρά, Οντουμπάζιο και Καμάτσο αναμένεται να συμπεριληφθούν στην αποστολή, καθώς ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούσαν.

Αντίθετα, δεν υπολογίζεται, φυσικά, ο Μάνου Γκαρθία, μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του (ρήξη πρόσθιου χιαστού), που τον έθεσε εκτός δράσης για τους επόμενους μήνες. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης. Το πιθανότερο, μάλιστα, είναι ότι ο ποδοσφαιριστής θα ταξιδέψει στην Ισπανία, προκειμένου να βρίσκεται κοντά στην οικογένεια του.

Εκτός από τον Γκαρθία, ο Άγγλος τεχνικός του Άρη δεν μπορεί να υπολογίζει και τους Νταμπό και Εμπακατά. Αμφότεροι συνεχίζουν την αποθεραπείας τους, καθώς έχουν υποστεί θλάσεις.

Ο προπονητής του Άρη αναμένεται να κάνει σήμερα τις πρώτες του δοκιμές, σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Ματέο Γκαρσία αναμένεται να πάρει τη θέση του Μάνου Γκαρθία και να ξεκινήσει πίσω από τον φορ. Με τον Πάρντιου να έχει να διαχειριστεί εκτός από τις απουσίες και την άσχημη ψυχολογική κατάσταση των παικτών του, μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ