Επιβεβαιώνει η «Equipe» για Τοβέν!

Επιβεβαιώνει η «Equipe» για Τοβέν!

Η έγκυρη «Equipe» αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός ετοιμάζει πρόταση για τον Φλοριάν Τοβέν, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ από to10.gr.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση ενός ποιοτικού εξτρέμ που θα κάνει τη διαφορά και θα αλλάξει τις ισορροπίες στο ελληνικό πρωτάθλημα και ένα από τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι είναι αυτό του Φλοριάν Τοβέν.

Όπως διαβάσατε από to10.gr, οι ερυθρόλευκοι βλέπουν σοβαρά την περίπτωση του 30χρονο μεσοεπιθετικού που έμεινε ελεύθερος από την Τίγκρες, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τη Γαλλία και την έγκυρη «Equipe».

Όπως αναφέρουν οι Γάλλοι, οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν ψηλά στη λίστα τους τον 30χρονο άσο ο οποίος στο πρόσφατο παρελθόν τους είχε αντιμετωπίσει ως αντίπαλος με τη φανέλα της Μαρσέιγ, όπου «έφτιαξε» το όνομά του στην Ευρώπη. Είναι επίσης διεθνής με την εθνική Γαλλίας και παγκόσμιος πρωταθλητής με τους τρικολόρ στο Μουντιάλ του 2018.

Όπως σημειώνεται σχετικά στο ρεπορτάζ, ο Ολυμπιακός προσπαθεί να φέρει στην Ελλάδα τον πρώην παίκτη της Μαρσέιγ. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως ετοιμάζει πρόταση προς την πλευρά του παίκτη και μάλιστα άμεσα, την ώρα που αρκετές ομάδες τον έχουν στο στόχαστρό τους, τόσο από την Ευρώπη όσο κι από το MLS.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον Γάλλο δημοσιογράφο του «footmercato», Σάντι Αούνα, οι Ερυθρόλευκοι δεν παίζουν μόνοι τους για την απόκτηση του Τοβέν, καθώς ενδιαφέρον έχει δείξει και η Ουντινέζε, ωστόσο ο Ολυμπιακός φαίνεται να έχει τον πρώτο λόγο, καταλήγει στην ανάρτησή του.

Ο Τοβέν με τη φανέλα της Τίγκρες σημείωσε συνολικά 8 γκολ και 5 ασίστ σε 38 συμμετοχές, ενώ μεγαλούργησε με τη Μαρσέιγ στην οποία είχε 281 ματς, με τον εντυπωσιακό απολογισμό των 86 γκολ και 61 ασίστ, όπως διαβάσατε από to10.gr.

Δείτε το δημοσίευμα της «Equipe»:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ