Άλλος Αλαφούζος πλέον στον Παναθηναϊκό – Τα 5 σημάδια της αλλαγής

Άλλος Αλαφούζος πλέον στον Παναθηναϊκό – Τα 5 σημάδια της αλλαγής

Ο Γιάννης Αλαφούζος είναι πιο ενεργός από ποτέ στον Παναθηναϊκό και δείχνει έτοιμος να κάνει τα πάντα για να κατακτήσουν οι «πράσινοι» το πρωτάθλημα.

Από το περασμένο καλοκαίρι είχε καταστεί σαφές πως ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν πιο ενεργός και πιο… ψημένος από ποτέ άλλοτε επί των ημερών του στον Παναθηναϊκό. Διέκρινε ίσως και πρώτος την ευκαιρία που παρουσιάστηκε στους «πράσινους» για να διεκδικήσουν και να κατακτήσουν το φετινό πρωτάθλημα. Για να επιστρέψουν στην κορυφή της Super League μετά από 13 ολόκληρα χρόνια.

Το εντυπωσιακό και σχεδόν αψεγάδιαστο ξεκίνημα του «τριφυλλιού» στη σεζόν άνοιξε ακόμα περισσότερο την όρεξη στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, που παρά το γεγονός πως το τελευταίο διάστημα υπήρξε αγωνιστική καθίζηση, εκείνος όχι μόνο παραμένει «ζεστός», αλλά δείχνει έτοιμος να κάνει τα πάντα για την επίτευξη του στόχου. Έτοιμος για να δώσει στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς όλα όσα χρειάζεται για να… τελειώσει τη δουλειά.

Διαβάστε επίσης: Η αλήθεια της βαθμολογίας: Δέκα συμπεράσματα από τον πίνακα του β΄γύρου

Η επίσκεψή του στο Κορωπί το πρωί του Σαββάτου είναι ενδεικτική των παραπάνω. Ο Αλαφούζος θέλησε να δείξει έμπρακτα σε παίκτες και προπονητή πως είναι δίπλα τους και πιστεύει σε εκείνους παρά τις αναποδιές του τελευταίου μήνα. Να δώσει εκείνος πρώτος το σύνθημα για την αντεπίθεση που πρέπει να ξεκινήσει από την Τρίπολη.

Η πρόσφατη παραδοχή του Τάκη Μπαλτάκου πως συνομιλεί με τον Αλαφούζο είναι ένα ακόμη δείγμα της κινητοποίησης του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού. Δεν αφήνει τίποτα πια στην τύχη. Φαίνεται άλλωστε και από την αντιμετώπισή του από τη διαιτησία, που δεν μπορεί να έχει και ιδιαίτερα παράπονα φέτος. Το αντίθετο μάλιστα.

Ένα ακόμη δείγμα της αλλαγής και της πίστης του Αλαφούζου στη φετινή ομάδα είναι και η μεταγραφή του Ντάνιελ Μαντσίνι με… συνοπτικές διαδικασίες. Και όχι με ένα αμελητέο ποσό. 3,1 εκατ. ευρώ έσκασε στον Καρυπίδη για να πάρει τον ποδοσφαιριστή που σύμφωνα με όσα λέγονται ήταν η μεγάλη καψούρα και ο πρώτος στόχος του Γιοβάνοβιτς εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Και δεν σταματάει εκεί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες πιέζει τον Γιοβάνοβιτς να πάρει και άλλον παίκτη που να παίζει στην τριάδα πίσω από τον επιθετικό, δίνοντάς του μάλιστα και πολύ καλό μπάτζετ. Από το καλοκαίρι είχε δείξει εξάλλου πως φέτος ήταν διατεθειμένος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Γενικότερα πάντως, όσον αφορά και στην καθημερινότητα της ομάδας, ο Αλαφούζος δείχνει και είναι πιο κοντά από ποτέ τα τέσσερα τελευταία χρόνια. Και αυτό στο τέλος ίσως κάνει τη διαφορά για τον Παναθηναϊκό.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ