Στο «στόχαστρο» της Σπόρτινγκ ο Φορτούνης

Στο «στόχαστρο» της Σπόρτινγκ ο Φορτούνης

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία, τα «λιοντάρια» παρακολουθούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τον διεθνή μέσο του Ολυμπιακού. Πολύ καλή γνώμη για τον παίκτη έχει ο τεχνικός της Σπόρτινγκ, Ζόρζε Ζεσούς.

Ο Ολυμπιακός κοντραρίστηκε με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας στη φάση των ομίλων του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ. Κι αυτό σημαίνει πως τα «λιοντάρια» γνωρίζουν πολύ καλά το ρόστερ της ομάδας του Πειραιά. Κανείς δεν πρέπει να ξεχνά άλλωστε πως πριν από λίγους μήνες υπήρχαν δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για θερμό ενδιαφέρον της πορτογαλικής ομάδας για τον Οτζίτζα Οφόε, αλλά η ιστορία δεν προχώρησε καθώς η πρόταση της Σπόρτινγκ δεν ήταν ικανοποιητική.

Αυτό όμως που πρέπει να σημειωθεί κι έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, αφορά το μεταγραφικό ενδιαφέρον του πορτογαλικού συλλόγου γι’ άλλον παίκτη του Ολυμπιακού κι όχι για τον Βέλγο μέσο. Ο λόγος για τον Κώστα Φορτούνη, με τις πληροφορίες ν’ αναφέρουν ότι ο Έλληνα μέσος είναι στο μεταγραφικό «στόχαστρο» της Σπόρτινγκ. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν καλά ενημερωμένες «πηγές» από την Πορτογαλία, ο τεχνικός της Σπόρτινγκ, Ζόρζε Ζεσούς έχει πολύ καλή άποψη για τον αρχηγό της ομάδας του λιμανιού.

Ο έμπειρος προπονητής της Σπόρτινγκ βρίσκεται σε αναζήτηση επιτελικού μέσου ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και οι πληροφορίες από την πορτογαλική πρωτεύουσα αναφέρουν ότι ο Φορτούνης είναι σε περίοπτη θέση της λίστας που έχει καταρτίσει ο Ζεσούς. Ο κόουτς της Σπόρτινγκ θεωρεί ότι ο διεθνής μεσοεπιθετικός είναι ακριβώς το στυλ παίκτη που ψάχνει για την ομάδα του και μάλιστα φαίνεται πως έχει ήδη μιλήσει με την διοίκηση της Σπόρτινγκ για τον Φορτούνη.

Μπεσίκτας και Μαρσέιγ

Αυτό μάλιστα που πρέπει να σημειωθεί είναι πως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας δεν είναι η μοναδική που έχει δείξει ενδιαφέρον για τον διεθνή άσο των ερυθρόλευκων. Στη διάρκεια της φετινής σεζόν υπήρξαν πολλά δημοσιεύματα στον τουρκικό Τύπο περί ενδιαφέροντος της Μπεσίκτας για τον επιτελικό μέσο του Ολυμπιακού. Στα σχετικά ρεπορτάζ μάλιστα σημειώνονταν ότι ο τεχνικός της Μπεσίκτας, Σενιόλ Γκιουνές θεωρεί τον Φορτούνη ιδανικό αντικαταστάτη του Ταλίσκα για την μεσαία γραμμή της ομάδας του.

Ο Φορτούνης είναι πάντως, σύμφωνα με τα όσα γραφτεί το προηγούμενο δίμηνο, στο μεταγραφικό «στόχαστρο» και της Μαρσέιγ. Μάλιστα τα σχετικά ρεπορτάζ ανέφεραν πως η Ολιμπίκ θα χρειαστεί να δώσει τουλάχιστον εφτά εκατ. ευρώ για να δελεάσει τον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ