Τα «φώτα» σε Καραϊσκάκη και Νέα Φιλαδέλφεια

Τα «φώτα» σε Καραϊσκάκη και Νέα Φιλαδέλφεια

Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής της Super League.

Την επιστροφή στις νίκες στο πρωτάθλημα θα ψάξει σήμερα ο Ολυμπιακός. Μετά την απώλεια στο Περιστέρι, οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να μπουν και πάλι στον δρόμο των επιτυχιών, αρχής γενομένης το σημερινό (16:00) παιχνίδι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» όπου υποδέχονται τον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Μίτσελ και οι ποδοσφαιριστές του, προέρχονται από τη δύσκολη πρόκριση στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Άρη, στο πλαίσιο της φάσης των προημιτελικών του Κυπέλλου. Ο προπονητής του Ολυμπιακού συμπεριέλαβε συνολικά 23 ποδοσφαιριστές στις επιλογές του, ανάμεσα τους μάλιστα τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ και τον Παναγιώτη Ρέτσο που επέστρεψαν από τραυματισμούς.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» στην ΑΕΚ με Άμραμπατ: Γίνεται συμπαίκτης του Κριστιάνο

Αντίθετα για ακόμη ένα παιχνίδι είναι «εκτός» ο Μαρσέλο που έχει πλέον να αγωνιστεί από το 2-2 του κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (11/1). Στην αποστολή δεν βρίσκεται επίσης ο Κασάμι, αλλά και ο Ντόι που είναι τιμωρημένος λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε στο ματς Κυπέλλου με τον Άρη.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η ΑΕΚ υποδέχεται στη Νέα Φιλαδέλφεια τον Άρη, με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τη στείλει έστω και προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι «κιτρινόμαυροι» που έχουν ένα σερί έξι νικών σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, θα ψάξουν τη νίκη στην κατάμεστη OPAP Arena, με τον Ματίας Αλμέιδα να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή του τον Νίκλας Ελίασον ο οποίος επιστρέφει μετά από ένα διάστημα απουσίας τριών μηνών.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, επικρατεί απογοήτευση για τον αποκλεισμό από το Κύπελλο. Το Κύπελλο στον Άρη ήταν φέτος ο μεγάλος στόχος, με τον αποκλεισμό να έχει απογοητεύσει τους πάντες, την ώρα που ο Άλαν Πάρντιου έχει να διαχειριστεί και πολλά προβλήματα, καθώς ο Μάνου Γκαρθία τραυματίστηκε και μάλιστα θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν…

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

Ολυμπιακός – Ατρόμητος 16:00

ΑΕΚ – Άρης 19:30

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ