«Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού ο Φέρο της Μπενφίκα» (vid)

«Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού ο Φέρο της Μπενφίκα» (vid)

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να κινείται για την απόκτηση του 25χρονου στόπερ Φέρο που ανήκει στην Μπενφίκα και παίζει στη Φίτεσε.

O Παναθηναϊκός είναι ενεργός στην μεταγραφική αγορά και ψάχνει παίκτες για τον Ιανουάριο, λίγο πριν ολοκληρωθεί η διορία και όπως είναι λογικό εμπλέκεται σε πολλά σενάρια και φήμες στο εξωτερικό.

Ένα από αυτά αναφέρει ότι οι πράσινοι έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του 25χρονου στόπερ Φέρο, ο οποίος ανήκει στην Μπενφίκα, αλλά αγωνίζεται στην Ολλανδία και τη Φίτεσε με τη μορφή δανεισμού.

Συγκεκριμένα, αρχικά η «A’ bola» και στη συνέχεια και άλλα ΜΜΕ, αναφέρουν ότι οι πράσινοι έχουν συζητήσεις με την πορτογαλική ομάδα για να κάνουν δικό τους τον παίκτη με μορφή δανεισμού.

Από εκεί και πέρα, στο δημοσίευμα της «A’ Bola» γίνεται λόγος για ενδιαφέρον πέρα από τον Παναθηναϊκό και από τη Χιμπέρνιαν, η οποία βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Φέρο είναι 25 ετών και έχει δοθεί δανεικός στη Φίτεσε από την αρχή της σεζόν. Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα ο Παναθηναϊκός δεν είναι ο μόνος που θέλει τον παίκτη καθώς συζητήσεις με την Μπενφίκα έχει και η Χιμπέρνιαν.

Δείτε το δημοσίευμα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ