«Φύλακας-άγγελος» ο Πασχαλάκης: Γνώρισε την αποθέωση στο Καραϊσκάκη!

«Φύλακας-άγγελος» ο Πασχαλάκης: Γνώρισε την αποθέωση στο Καραϊσκάκη!

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης πραγματοποίησε σπουδαίες επεμβάσεις και κράτησε το τρίποντο για τον Ολυμπιακό, με τον κόσμο στο Καραϊσκάκη να τον αποθεώνει...

Ο Ολυμπιακός πήρε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο στο Καραϊσκάκη απέναντι στον ΟΦΗ και μάλιστα με ανατροπή. Οι ερυθρόλευκοι μπορεί να βρέθηκαν πίσω στο σκορ νωρίς, όμως γύρισαν το ματς με γκολ των Μπακαμπού και Ελ Αραμπί.

Ωστόσο, αυτός που έκανε τη διαφορά στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού στο Φάληρο ήταν ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ο οποίος κράτησε τους τρεις βαθμούς με δυο απίθανες επεμβάσεις σε τετ α τετ των ποδοσφαιριστών των Κρητικών.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας γκολκίπερ κράτησε το 2-1 στο 83ο λεπτό όταν ο Μπρόνικ βγήκε απέναντι του μετά από λάθος πάσα του Γιαν Εμβιλά, όμως ο Πασχαλάκης άπλωσε το κορμί του και έκανε μια φανταστική απόκρουση, ενώ στο 90 νίκησε και τον Μπάκιτς και μάλιστα σε μια ακόμη πιο κλασική ευκαιρία.

Ο «φύλακας-άγγελος» των Πειραιωτών ήταν κομβικός στο φινάλε για να κρατήσει ο Ολυμπιακός το τρίποντο, ενώ γνώρισε την αποθέωση από όλο το γήπεδο τόσο κατά τη διάρκεια του ματς, αλλά και στο φινάλε, όπου ανταπέδωσε με τη σειρά του, πηγαίνοντας προς τους οργανωμένους οπαδούς των ερυθρόλευκων. Μόλις ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ο Πασχαλάκης μίλησε για τον κόσμο και την αποθέωση που βίωσε στο Καραϊσκάκη και δήλωσε πως «εγω εισέπραξα αυτή την αγάπη, ευχαριστώ τον κόσμο, είναι ώθηση για κάθε ποδοσφαιριστή».

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα, πως η αποθέωση του Πασχαλάκη και η φοβερή εμφάνιση που έκανε έρχεται μόλις μια βδομάδα πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, με τον Έλληνα γκολκίπερ να επιστρέφει στην Τούμπα ως αντίπαλος.

Αναλυτικά όλη η δήλωση του:

Για τις αποκρούσεις του στο τέλος: «Η αλήθεια είναι ότι το είχαμε συζητήσει με τον προπονητή τερματοφυλάκων, ότι ο ΟΦΗ είναι επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις. Είχαμε και μία σκέψη στο μυαλό μας ότι είχαμε τιμωρηθεί στα τελευταία λεπτά στα προηγούμενα ματς και έπρεπε να το βελτιώσουμε. Ήμασταν σε εγρήγορση».

Για την αποθέωση που γνώρισε ο ίδιος: «Είναι πολύ όμορφη που μας αποθεώνει. Έδειξε ότι είναι μαζί μας. Εισέπραξα αυτή την αγάπη κι εγώ. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε κάτι άλλο πέρα από το επόμενο ματς».

Για τον Τζολάκη: «Άποψή μου είναι ότι είμαστε τρεις τερματοφύλακες. Είναι και ο Κρίστινσον. Όλοι θέλουμε να είμαστε σε καλή κατάσταση, δίνουμε το 100%, μας υποστηρίζει ο προπονητής και εμένα προσωπικά με χαροποιεί η συμβίωση με όλους τους συμπαίκτες μου».

Για την Τούμπα: «Πίστη στις δυνατότητες και στο πλάνο μας μέχρι το τέλος. Έχουμε πει πολλές φορές ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι έως το τελευταίο λεπτό. Θα πάμε στην Τούμπα για να αντιμετωπίσουμε το ματς όπως τα υπόλοιπα. Να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ