Ο Σέρζι Κανός έρχεται για τις υπογραφές – Στην Ελλάδα ο Ισπανός εξτρέμ – Ολες οι λεπτομέρειες

Ο Σέρζι Κανός έρχεται για τις υπογραφές – Στην Ελλάδα ο Ισπανός εξτρέμ – Ολες οι λεπτομέρειες

Ο Ολυμπιακός φέρνει σήμερα στην Ελλάδα τον Σέρζι Κανός, όπως αποκάλυψε to10.gr και ολοκληρώνει την απόκτηση του 26χρονου Ισπανού εξτρέμ

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει άμεσα την απόκτηση του Σέρζι Κανός, όπως αποκάλυψε to10.gr. Η διοίκηση των Ερυθρόλευκων προχωρά σε μια πολύ ηχηρή μεταγραφική κίνηση, η οποία επιβεβαιώνει πως δουλεύονταν παράλληλα διαφορετικές περιπτώσεις αυτές τις ημέρες, διαφορετικές υποθέσεις, με σκοπό να εξασφαλιστεί ότι θα αποκτηθεί ένας από τους υψηλούς στόχους που είχαν τεθεί. Αφού, λοιπόν, ο Τοβέν αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ουντινέζε, ο Ολυμπιακός δεν έχασε χρόνο.

Οι πληροφορίες είναι πολύ συγκεκριμένες. Οι Ερυθρόλευκοι είχαν στα χέρια τους αρκετές ημέρες την περίπτωση του Κανός. Από τη στιγμή που η Μπρέντφορντ τον έβαλε στην αγορά και τον έθεσε προς μεταγραφή, έγιναν οι απαραίτητες επαφές, με σκοπό να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του άμεσα. Από το βράδυ της Κυριακής έως τα ξημερώματα της Δευτέρας, λοιπόν, οι δύο ομάδες έκαναν όλες τις σχετικές συνεννοήσεις και τις ανταλλαγές εγγράφων. Με τη μεταξύ τους συμφωνία να έχει ολοκληρωθεί.

Όπως αναφέρουν πηγές από την Αγγλία, ο ατζέντης του Κανός με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ανέλαβαν να τελειώσουν τις λεπτομέρειες του συμβολαίου πριν ακόμη ο ποδοσφαιριστής μπει στο αεροπλάνο. Και όπως φαίνεται αυτό συνέβη. Για αυτόν τον λόγο ο ποδοσφαιριστής έρχεται σήμερα στην Ελλάδα, με σκοπό να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Ελλάδος.

Αυτή την ώρα το μόνο που δεν έχει ξεκαθαρίσει είναι εάν ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει τον Κανός με κανονική μεταγραφή ή εάν θα πρόκειται για δανεισμό με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι. Και αυτό διότι οι πληροφορίες που προκύπτουν από την Αγγλία αναφέρουν πως είναι πιθανό το συμβόλαιό του με την Μπρέντφορντ να μην τελειώνει το καλοκαίρι, αλλά να έχει γίνει χρήση της οψιόν ανανέωσης που υπήρχε σε αυτό.

Όπως και να έχει, ο Ολυμπιακός προχωρά στην απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που το όνομά του στο πρόσφατο παρελθόν έχει συνδεθεί με κορυφαίες ομάδες. Έναν παίκτη που μπορεί να προσφέρει σημαντικές λύσεις στους Πειραιώτες και να λύσει τα χέρια του Μίτσελ και στα δύο άκρα της επίθεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ