Σέρζι Κανός: Από τη Μασία και τα «φυτώρια» της Λίβερπουλ, στα σαλόνια της Premier League και τον Ολυμπιακό (pics, vids)

Σέρζι Κανός: Από τη Μασία και τα «φυτώρια» της Λίβερπουλ, στα σαλόνια της Premier League και τον Ολυμπιακό (pics, vids)

Προϊόν της περίφημης Μασία, με παρουσία στις ακαδημίες της Λίβερπουλ και καριέρα στην Premier League. Αυτός είναι ο Σέρζι Κανός που βρίσκεται πολύ κοντά στον Ολυμπιακό.

Τον «εκλεκτό» του Μίτσελ για τα «φτερά» της επίθεσης φαίνεται πως κατάφερε να βρει ο Ολυμπιακός.

Όπως διαβάσατε στο to10.gr, οι Ερυθρόλευκοι «κύκλωσαν» το όνομα του Σέρζι Κανός της Μπρέντφορντ. Οι εξελίξεις έτρεξαν και πλέον ο Ισπανός εξτρέμ της αγγλικής ομάδας φαίνεται πως θα ρίξει… άγκυρα στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς ο Ολυμπιακός βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του.

Διαβάστε επίσης: Το δεκάρι των ονείρων

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να «δουλέψει» την υπόθεση και όπως όλα δείχνουν ο Κανός θα φορέσει τα Ερυθρόλευκα και θα βοηθήσει τους Πειραιώτες και τον Μίτσελ σε αυτό το δεύτερο κομμάτι της σεζόν, στην προσπάθεια που γίνεται στο πρωτάθλημα και το κύπελλο.

Ποιος είναι ωστόσο ο Σέρζι Κανός… To10.gr σας τον παρουσιάζει…

Ο 26χρονος Ισπανός ακραίος επιθετικός ανήκει στην Μπρέντφορντ από τον Ιανουάριο του 2017 και αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές του αγγλικού συλλόγου στην πορεία έως την Premier League, στην οποία βρίσκεται την τελευταία διετία, φιγουράροντας φέτος στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Κανός έχει συνολικά 249 συμμετοχές, 36 γκολ και 33 ασίστ με τη φανέλα της αγγλικής ομάδας, ήταν εκ των ηγετών της ανόδου πρόπερσι και παρά το γεγονός ότι πέρυσι ήταν βασικό στέλεχος των Bees στην πρώτη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, φέτος ο χρόνος του μειώθηκε δραστικά, καθώς και ο ίδιος αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του, ενώ παράλληλα ήρθε σε ρήξη με τον προπονητή του, Τόμας Φρανκ.

Προϊόν της περίφημης Μασία, με παρουσία και στα «φυτώρια» της Λίβερπουλ

Γεννημένος στις 2 Φλεβάρη του 1997, στην επαρχία της Καστεγιόν που ανήκει στην περιφέρεια της Βαλένθια. Ο Κανός χρειάστηκε ωστόσο να μετακομίσει από πολύ μικρός στην Καταλονία, καθώς εντάχθηκε σε νεαρή ηλικία στις ακαδημίες της Εσπανιόλ, πριν πείσει στους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα να τον «χώσουν» στην περίφημη Μασία, έχοντας απορρίψει προτάσεις των Ατλέτικο Μαδρίτης, Βαλένθια και Βιγιαρεάλ.

Στην ακαδημία των «μπλαουγκράνα», ο Ισπανός εξτρέμ παρέμεινε για τρία χρόνια, καθώς η οικογένεια του αποφάσισε να δεχτεί την πρόταση της Λίβερπουλ το 2013. Ο Κανός κατάφερε να μπει άμεσα στις ρεζέρβες των «κόκκινων», έχοντας φανέλα βασικού στην πορεία της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ στο Youth League, της σεζόν 2014/15.

Με τη φανέλα της Λίβερπουλ ο Σέρζι Κανός αγωνίστηκε μια φορά, στην αναμέτρηση με τη Γουέστ Μπρομ τη σεζόν 2015/16, όταν ο Γιούργκεν Κλοπ τον πέρασε ως αλλαγή.

Τα 3 εκατομμύρια της Νόριτς και η επιστροφή στην Μπρέντφορντ

Το καλοκαίρι του 2016, η Νόριτς «χτύπησε» την πόρτα της Λίβερπουλ για τον Κανός, προσφέροντας στους «κόκκινους» 3 εκατομμύρια ευρώ. Ο Ισπανός έγινε ποδοσφαιριστής της Νόριτς, ωστόσο η περιπέτεια του στα «καναρίνια» δεν κράτησε για πολύ, καθώς φόρεσε τη φανέλα της ομάδας μόλις τρεις φορές.

Έξι μήνες αργότερα, η Μπρέτνφορντ το εκμεταλλεύτηκε και με το ίδιο ακριβώς ποσό τον απέκτησε από τη Νόριτς, με τον Κανός να επιστρέφει στο Λονδίνο, όπου βρίσκεται μέχρι και σήμερα, όντας ένας εκ των σημαντικότερων ποδοσφαιριστών των bees, σε αυτό το διάστημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ