Επίσημη πρόταση της Μακάμπι Τελ Αβίβ για τον Αγκιμπού Καμαρά – Θέλει και Ντε Λα Φουέντε

Στο φινάλε των μεταγραφών ο Ολυμπιακός είναι πιθανό να παραχωρήσει Αγκιμπού και Ντε Λα Φουέντε, που δεν υπολογίζει ο Μίτσελ.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τη σπουδαία μεταγραφή του Σέρζι Κανός, όπως έχετε διαβάσει από to10.gr, όμως την ίδια ώρα είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν αποχωρήσεις από τους ερυθρόλευκους, πριν εκπνεύσει η χειμερινή περίοδος.

Οι Πειραιώτες είναι πολύ πιθανό να παραχωρήσουν στο φινάλε των μεταγραφών τους Αγκιμπού Καμαρά και Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε , αφού τόσο ο Αφρικανός, όσο και ο Αμερικανός δεν υπολογίζονται από τον Μίτσελ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αγκιμπού Καμαρά είναι ένας παίκτης που αρέσει πολύ στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία έχει καταθέσει πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του. Ο νεαρός Αφρικανός μέσος είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από τους ερυθρόλευκους, ενώ οι Ισραηλινοί πέρα από αυτόν κοιτάζουν και τον Ντε Λα Φουέντε.

Όπως έχει γράψει to10.gr, o Αμερικανός εξτρέμ απασχολεί αρκετές ομάδες από το εξωτερικό, με τη Σεντ Ετιέν να είναι η τελευταία -χρονικά – ομάδα που ακούστηκε για εκείνον, ο οποίος έχει ενημερωθεί να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Πέρα από τον Αγκιμπού λοιπόν, η Μακάμπι εξετάζει και την περίπτωση του Ντε Λα Φουέντε. Υπενθυμίζουμε πως ο Αμερικανός ήρθε στο λιμάνι το καλοκαίρι ως δανεικός από τη Μαρσέιγ, αλλά δεν κατάφερε να αποδώσει τα αναμενόμενα

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από