Κουρμπέλης: «Είμαι υπεύθυνος για την ομάδα μου και δέχομαι κάθε κριτική για την ήττα»

Κουρμπέλης: «Είμαι υπεύθυνος για την ομάδα μου και δέχομαι κάθε κριτική για την ήττα»

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης βγήκε μπροστά και ανέλαβε τη ευθύνη για την ήττα του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη από τον Αστέρα.

Την ευθύνη για την ήττα του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη ανέλαβε ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Ο αρχηγός των «πράσινων» μίλησε στην κάμερα της NOVA και αναγνώρισε πως έχει μεγάλο μερίδιο σε αυτό το αποτέλεσμα λόγω της αποβολής του με δύο κίτρινες σε έξι λεπτά.

Διαβάστε επίσης: «Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Γκουστάβο Ενρίκε» (vid)

Όσα είπε ο Κουρμπέλης:

«Σημερα δεν μπορω να μιλήσω ποδοσφαιρικά. Άφησα την ομαδα με 10 παίκτες και ειμαι ο υπεύθυνος για την ήττα. Δέχομαι όποια κριτική και τα πάντα.

Η ομαδα είναι η αλήθεια πως δεν περνάει και την κάλυτερη περίοδο. Είχαμε συνηθίσει αλλιως αλλά το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Σου γυρίζει η τύχη και τα πάντα. Έχει διαφορά το πως πήραμε τα ματς στον πρωτο και πως χάσαμε στον δεύτερο γύρο,. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι, ο δρόμος είναι μακρύς ακόμη.

Πίεση μπορω να πω πως είχαμε από την αρχή, κάθε επόμενο ματς έπρεπε να το κερδίσουμε όπως κάθε ματς που έχουμε. Ξέραμε πως θα έχουμε πίεση. Δεν είναι ευκολο να είσαι πρώτος. όλοι σε κυνηγούν. Καποια ματς δεν μας πήγαν. Σημερα ημουν εγω υπεύθυνος για την ήττα, άλλη φορα καποιος άλλος. Τώρα πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να δείξουμε ποσο δυνατοί είμαστε γαιτί έχουμε πολυ καλή ομαδα και χάσαμε βαθμούς στα σημεία.

Αν ηταν καποιος άλλος στη θέση μου θα συμφωνούσε αλλα πάντα κανω σκληρή κριτική στον εαυτό μου και νομίζω σήμερα δεν μπορείς να κρυφτείς από αυτό.

Εννοείται οι μεταγραφές ήρθαν για να βοηθήσουν, είναι πολύ καλοί παίκτες και παίκτες που έχουν παίξει σε υψηλό επίπεδο».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ