Εξετάζει Μπονατσόλι ο ΠΑΟΚ – Η απάντηση του παίκτη

Εξετάζει Μπονατσόλι ο ΠΑΟΚ – Η απάντηση του παίκτη

Ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, παλεύει την περίπτωση του Φεντερίκο Μπονατσόλι - Απομένει η συγκατάθεσή του για το οριστικό deal

Μεταγραφή κίνηση στο… 90′ επιθυμεί να κάνει ο ΠΑΟΚ!

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, ο «Δικέφαλος του Βορρά» ψάχνει την περίπτωση του Φεντερίκο Μπονατσόλι, καθώς φέρεται να θέλει την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού.

Συγκεκριμένα, η ιταλική ιστοσελίδα Τuttomercato αναφέρει πως ο 25χρονος επιθετικός της Σαλερνιτάνα απασχολεί τον Δικέφαλο και απομένει μόνο η συγκατάθεσή του για να έρθει ως δανεικός, καθώς η συμφωνία ανάμεσα στην ομάδα της Serie Α και τον ΠΑΟΚ μοιάζει δεδομένη.

Ο Μπονατσόλι αγωνίζεται φέτος με τη φανέλα της Σαλερνιτάνα στο ιταλικό πρωτάθλημα, έχοντας καταγράψει μέχρι στιγμής συνολικά 19 συμμετοχές, μετρώντας 2 γκολ και 2 ασίστ.

«Είναι μια έκπληξη για την Σαλερνιτάνα, αφού τις τελευταίες ώρες η ομάδα αποφάσισε να αποχαιρετήσει τον Φεντερίκο Μπονατσόλι. Σύμφωνα με όσα συγκέντρωσε το TuttomercatoWeb το μόνο που λείπει είναι η θετική απάντηση του παίκτη για να πάρει τη μεταγραφή στον ΠΑΟΚ με την μορφή δανεισμού και να οριστικοποιηθεί η συμφωνία ανάμεσα σε όλες τις πλευρές», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Πάρτε γεύση από τα κατορθώματα του Μπονατσόλι:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ