«Όχι του Μπονατσόλι σε Παναθηναϊκό – Μένει στη Σαλερνιτάνα»

«Όχι του Μπονατσόλι σε Παναθηναϊκό – Μένει στη Σαλερνιτάνα»

Ο Φεντερίκο Μπονατσόλι φέρεται να είχε πρόταση και από τον Παναθηναϊκό, όμως απάντησε αρνητικά στο τριφύλλι και αποφάσισε να μείνει στη Σαλερνιτάνα.

Ο Φεντερίκο Μπονατσόλι είναι ένα από τα ονόματα που «παίζουν» πολύ στην Ιταλία τις τελευταίες ώρες, καθώς γράφτηκε ότι είναι κοντά στην αποχώρηση του από τη Σαλερνιτάνα, με προορισμό την Ελλάδα.

Αρχικά, η ομάδα που ενδιαφέρθηκε για τον Ιταλό επιθετικό ήταν ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με όσα ανέφεραν τα ΜΜΕ στη γειτονική χώρα, ωστόσο η περίπτωση του δεν προχώρησε για διάφορους λόγους.

Πέρα από τον Δικέφαλο του βορρά, στην Ιταλία γράφτηκε και «μπάσιμο» του Ολυμπιακού για τον στράικερ της Σαλερνιτάνα, όμως οι Πειραιώτες έσπευσαν άμεσα να διαψεύσουν πως ασχολούνται με την περίπτωση του και πως δεν τίθεται κανένα θέμα απόκτησης του.

Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα νέο δημοσίευμα έβαλε στο «κόλπο» για τον Μπονατσόλι και τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας όμως ότι κατέθεσε επίσημη πρόταση στην ιταλική ομάδα, η Σαλερνιτάνα συμφώνησε, όμως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής απάντησε αρνητικά και προτίμησε να παραμείνει στη Serie A, παρά να αγωνιστεί στο τριφύλλι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ