Θέλει Γκάρι Ροντρίγκες η Κόνιασπορ, το σκέφτεται ο παίκτης για Τουρκία

Θέλει Γκάρι Ροντρίγκες η Κόνιασπορ, το σκέφτεται ο παίκτης για Τουρκία

Η Κόνιασπορ ενδιαφέρεται για τον Γκάρι Ροντρίγκες και έχει κάνει κρούση στον Ολυμπιακό - Τι σκέφτεται ο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι...

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε με εντυπωσιακό τρόπο τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, καθώς απέκτησε την τελευταία μέρα τον Σέρζι Κανός, αλλά και τον Ζίμερ Μπουτούτσι από την Κόνιασπορ.

Οι ερυθρόλευκοι τις τελευταίες ώρες του Γενάρη, ήταν σε ανοιχτή γραμμή με την τούρκικη ομάδα για την απόκτηση του Κοσοβάρου εξτρέμ, αλλά και για την παραχώρηση του Ανδρέα Μπουχαλάκη. Ο Έλληνας μέσος τα βρήκε σε όλα με την Κόνιασπορ και ανακοινώθηκε η μεταγραφή του στη γειτονική χώρα μέχρι το καλοκαίρι.

Παρόλα αυτά, οι επαφές της Κόνιασπορ με τον Ολυμπιακό φαίνεται πως δεν έχουν σταματήσει σε αυτές τις δυο περιπτώσεις, αφού η τούρκικη ομάδα έχει βάλει στο… μάτι τον Γκάρι Ροντρίγκες, προκειμένου να είναι αυτός που θα καλύψει το κενό στα εξτρέμ μετά τη μεταγραφή του Μπουτούτσι.

Οι δυο πλευρές λοιπόν έχουν επικοινωνία και για την περίπτωση του πλάγιου μεσοεπιθετικού από το Πράσινο Ακρωτήρι, ο οποίος μετά την έλευση τόσο του Μπουτούτσι όσο και του Κανός δεν είναι σίγουρο ότι θα έχει βασικό ρόλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Τούρκοι τον θέλουν και θα ήθελαν να τον πείσουν και μένει να φανεί αν ο ίδιος ο παίκτης είναι θετικός. Ο Γκάρι μέχρι στιγμής το σκέφτεται για το αν θέλει να επιστρέψει στην Τουρκία μετά το πέρασμα του από τη Φενέρ.

Τέλος, είναι σημαντικό να τονιστεί ότι η μεταγραφική περίοδος στο τούρκικο πρωτάθλημα ολοκληρώνεται στις 8 Φεβρουαρίου, οπότε υπάρχει αρκετός χρόνος για να προχωρήσει η μεταγραφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ