Με Γκάρι βασικό και αλλαγές στην 11άδα ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΟΦΗ – Τι αποφάσισε ο Μίτσελ

Με Γκάρι βασικό και αλλαγές στην 11άδα ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΟΦΗ – Τι αποφάσισε ο Μίτσελ

Ο Γκάρι Ροντρίγκες αναμένεται να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα στο Ολυμπιακός - ΟΦΗ (16:00). Επιστροφή Ρέτσου, Χάμες, Ινμπόμ.

Ο στόχος ξεκάθαρος: Νίκη και μόνο νίκη. Ο Ολυμπιακός θέλει να αφήσει πίσω του όλα τα δώρα που έχει κάνει ως τώρα στο πρωτάθλημα. Να ξεχάσει ό,τι συνέβη μία εβδομάδα πριν στο Περιστέρι και να πανηγυρίσει τους τρεις βαθμούς κόντρα στον ΟΦΗ, παίζοντας παράλληλα καλό ποδόσφαιρο στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, μπροστά στους οπαδούς του.

Ο Μίτσελ ετοιμάζει αρκετές αλλαγές σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στον Άρη, στον επαναληπτικό κυπέλλου στη Θεσσαλονίκη. Με τις τρεις εξ αυτών να αφορούν το τέρμα και την άμυνα. Συγκεκριμένα κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα πάρει θέση ο Ροντινέι, αριστερά θα επιστρέψει ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και τον Παναγιώτη Ρέτσο.

Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού αναμένεται να είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Ανδρέα Ντόη, παρά το γεγονός ότι επί της ουσίας μετά τον τραυματισμό του έχει προπονηθεί… μιάμιση φορά με τους συμπαίκτες του. Με τον Μίτσελ πάντως να δείχνει προτίμηση στον Έλληνα στόπερ αφήνοντας ξανά στον πάγκο τον Σισέ.

Από εκεί και πέρα, στη μεσαία γραμμή το βασικό δίδυμο δεν θα αλλάξει καθώς ο Ισπανός τεχνικός προορίζει για το αρχικό σχήμα τόσο τον Ινμπόμ Χουάνγκ, που δεν αγωνίστηκε στο Κλεάνθης Βικελίδης, όσο και τον Γιάν Εμβιλά, ο οποίος έπαιξε κανονικά απέναντι στον Άρη και ήταν ένας από τους κορυφαίους του Ολυμπιακού.

Μπροστά τους σε θέση 10 ο μίτσελ δείχνει να έχει κατασταλάξει στην επιλογή του Χάμες Ροντρίγκες, ενώ ο Πεπ Μπιέλ θα παραμείνει στη βασική ενδεκάδα σε ρόλο αριστερού εξτρέμ. Στο δεξί άκρο της επίθεσης θα πάρει θέση όπως όλα δείχνουν ο Γκάρι Ροντρίγκες. Από τον οποίο ο μίτσελ περιμένει πολλά στο κομμάτι της δημιουργίας. Τέλος στην κορυφή της επίθεσης όλα δείχνουν ότι θα χρησιμοποιηθεί ξανά ο Σεντρίκ Μπακαμπού. Ο Γάλλος φαίνεται ότι έχει πλεονέκτημα έναντι του Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Στις οδηγίες που έδωσε στους ποδοσφαιριστές του ο Μίτσελ ζήτησε να εκμεταλλευτούν την ορμή της έδρας, να μπουν δυνατά στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και να μην επιτρέψουν στους κρητικούς να διεκδικήσουν το παραμικρό από την αναμέτρηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ