Το πλάνο για την Τούμπα, ο Εμβιλά και οι εκπλήξεις του Μίτσελ

Το πλάνο για την Τούμπα, ο Εμβιλά και οι εκπλήξεις του Μίτσελ

Ο Μίτσελ δεν έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στον ΠΑΟΚ, έχει δυο σκέψεις στο μυαλό του και μια... έκπληξη.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για το ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ (5/2, 20:30) για την 21η αγωνιστική της Superleague, με τον Μίτσελ να καταστρώνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση με τον Δικέφαλο του βορρά.

Οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από μια σημαντική νίκη στο Καραϊσκάκη απέναντι στον ΟΦΗ και μάλιστα με ανατροπή (2-1), μείωσαν τη διαφορά στους πέντε βαθμούς από την κορυφή και έχουν βάλει «φωτιά» στη «μάχη» του πρωταθλήματος.

Όπως καταλαβαίνει κανείς το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ είναι κομβικής σημασίας για τον Ολυμπιακό, αφού με νίκη θα είναι για τα καλά μέσα στο «κόλπο» για την κούπα, ενώ θα αφήσει πίσω του και τον Δικέφαλο του βορρά. Ο Μίτσελ γνωρίζει πόσο σημαντικό είναι το κυριακάτικο παιχνίδι και για αυτό τον λόγο δεν έχει κατασταλάξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει έχοντας δυο πλάνα στο μυαλό του.

Συγκεκριμένα, η πρώτη σκέψη του Ισπανού τεχνικού είναι η κλασική ενδεκάδα που παρατάσσει στα τελευταία παιχνίδια, ειδικά από τη στιγμή που θα είναι καλά και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Να παίξει δηλαδή με τον Πασχαλάκη στο τέρμα, τους Ροντινέι, Σωκράτη, Ντόι και Ρέαμπτσιουκ τετράδα στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά. Στη μεσαία γραμμή να είναι οι Εμβιλά και Χουάνγκ Ιν Μπεόμ, ενώ μπροστά τους σε πιο ελεύθερο ρόλο ο Χάμες Ροντρίγκες. Στην τριάδα της επίθεσης θα είναι οι Μασούρας, Μπιέλ στα άκρα και στην κορυφή ο Μπακαμπού.

Αυτή λοιπόν είναι η μια εκδοχή που εξετάζει ο Ισπανός κόουτς, ενώ η άλλη είναι να προχωρήσει σε κάποια έκπληξη, ξεκινώντας στο αρχικό σχήμα κάποιον εκ των ποδοσφαιριστών που ανακοινώθηκαν την τελευταία μέσα των μεταγραφών.

Ο Μίτσελ σκέφτεται να χρησιμοποιήσει εξαρχής κάποιον έναν εκ των Κανός η Μπουτούτσι (επικρατέστερος ο δεύερος) και να αφήσει στον πάγκο έναν εκ των Μπιέλ ή Μασούρα. Στην περίπτωση αυτή δεν αποκλείεται να πάρει φανέλα βασικού και ο Σαμασέκου στη μεσαία γραμμή και ο Γιαν Εμβιλά να γυρίσει σε ρόλο στόπερ, πιθανόν αντί του Παπασταθόπουλου. Τα δυο πλάνα του Μίτσελ αυτά είναι προς το παρόν, όμως φαίνεται ότι μέχρι και την τελευταία στιγμή οι έντεκα που θα παίξουν στο ντέρμπι θα είναι… γρίφος από τον Ισπανό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ