Ο κρίσιμος Φλεβάρης του Ολυμπιακού – Έξι ματς, τα τέσσερα ντέρμπι!

Ο κρίσιμος Φλεβάρης του Ολυμπιακού – Έξι ματς, τα τέσσερα ντέρμπι!

Ο Ολυμπιακός θα δώσει έξι ματς μέσα στον Φλεβάρη για πρωτάθλημα και Κύπελλο και τα τέσσερα από αυτά είναι ντέρμπι που θα κρίνουν πολλά...

Ο Ολυμπιακός κατάφερε μετά την επανέναρξη των αγωνιστικών του υποχρεώσεων να μαζέψει τη διαφορά από την πρώτη θέση στη Superleague και να προκριθεί και στα ημιτελικά του Κυπέλλου, πραγματοποιώντας αρκετές καλές εμφανίσεις.

Οι ερυθρόλευκοι μπορεί να «πέταξαν» τέσσερις βαθμούς σε Γιάννενα και Περιστέρι, όμως έχουν μειώσει τη διαφορά από την κορυφή στους 5 βαθμούς, έχουν βάλει «φωτιά» στο πρωτάθλημα και είναι ξανά στο «κόλπο» του τίτλου.

Η εικόνα του Ολυμπιακού παιχνίδι με το παιχνίδι γίνεται και καλύτερη, ενισχύθηκε μεταγραφικά ειδικά στα άκρα που του είχε μεγάλη ανάγκη και πλέον μπαίνει σε έναν κομβικό Φλεβάρη που θα κρίνει πολλά. Τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο.

Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες θα δώσουν συνολικά έξι ματς μέσα σε αυτό τον μήνα, εκ των οποίων τα τέσσερα είναι ντέρμπι. Η αρχή θα γίνει με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την ερχόμενη Κυριακή, ενώ τέσσερις μέρες αργότερα οι ερυθρόλευκοι παίζουν εκτός έδρας και με την ΑΕΚ για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου.

Εν συνεχεία παίζει στο Καραϊσκάκη με τον Παναιτωλικό σε ένα must win παιχνίδι και ακολουθεί στις 19/2 η εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία. Ο Φεβρουάριος θα κλείσει με το μεγάλο ντέρμπι «αιωνίων» στο Φάληρο κόντρα στον Παναθηναϊκό και την εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ για τη ρεβάνς του Κυπέλλου.

Μετά τον Φλεβάρη θα απομένουν δυο αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και να ξεκινήσουν τα play off και ο Ολυμπιακός έχει τη δυνατότητα με βάση το πρόγραμμα του επόμενου μήνα να κλείσει θέση στον τελικό του Κυπέλλου, αν περάσει την ΑΕΚ, αλλά και να πλησιάσει περισσότερο στην κορυφή…

Τα παιχνίδια του Ολυμπιακού τον Φεβρουάριο: 

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "nporpamma ΑΓΩΝΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ FEBRUARY FIXTURES VS vs naoK ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 05 Kyp SU 20:30 SLGR MD21 AEK -ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ nem THU 20:30 GREEK CUP ST LEG vS VS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 13 ΔΕΥ MON 21:00 SLGR MD22 ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 19 KYP SUN 16:00 SLGR MD23 Cudk VS 2u vS 1908 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 25ΣΑΒ SAT 20:30 SLGR MD24 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ AEK 28/02-02/03 28/02- GREEK CUP 2ND LEG #WEKEEPONDREAMING HOME AWAY OLYMPIACOS FC"

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ