Μπακογιάννης: «Θέμα χρόνου ο Παναθηναϊκός να μπει στο νέο του σπίτι» (vid)

Μπακογιάννης: «Θέμα χρόνου ο Παναθηναϊκός να μπει στο νέο του σπίτι» (vid)

Όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού σύμφωνα με τον Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος έδωσε το «παρών» στην κοπή της πίτας των παλαίμαχων του συλλόγου.

Στην κοπή της πίτας των παλαίμαχων του Παναθηναϊκού βρέθηκε ο Κώστας Μπακογιάννης που στην ομιλία του αναφέρθηκε και στο νέο γήπεδο της ομάδας στον Βοτανικό.

Ο δήμαρχος Αθηναίων τόνισε χαρακτηριστικά πως είναι θέμα χρόνου να μπουν οι «πράσινοι» στο νέο τους σπίτι και επισήμανε πως στους επόμενους μήνες θα αρχίσουν να μπαίνουν οι μπουλντόζες.

Διαβάστε επίσης: Ο έτοιμος Ολυμπιακός, το μήνυμα νίκης, το πλάνο του Μίτσελ και ο… Κανός

Η δήλωση του Μπακογιάννη:

«Έχω πολύ μεγάλη χαρά και πολύ μεγάλο ενθουσιασμό και θέλω να πω ένα πάρα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για την τιμητική πρόσκληση. Είναι απίστευτο να είσαι σε μία αίθουσα με τόσους πρωταθλητές, τόσους σπουδαίους αθλητές.

Σήμερα είναι μία πολύ μεγάλη μέρα, είναι τα 115 χρόνια. Αλλά ξέρετε τι; Δεν γιορτάζουμε μόνο το παρελθόν του Παναθηναϊκού, όσο ένδοξο και να είναι. Γιορτάζουμε και το μέλλον της ομάδας. Είναι θέμα χρόνου, ο Παναθηναϊκός να μπει στο καινούργιο του σπίτι, τη νέα αρένα του Παναθηναϊκού, ένα πραγματικό παλάτι στον Βοτανικό.

Η διπλή ανάπλαση έχει φύγει από τη θεωρία και γίνεται πράξη. Χτες το πρωί ανοίξαμε τις προσφορές. Μία δυνατή κοινοπραξία, οι τρεις μεγαλύτερες τεχνικές εταιρείες έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους για να φτιάξουν το καλύτερο γήπεδο της Ελλάδας. Μέσα στους επόμενους μήνες θα ξεκινήσουν και οι πρόδρομες εργασίες με τις πρώτες μπουλντόζες να μπαίνουν στον χώρο του γηπέδου.

Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί από την πρώτη στιγμή πιστέψατε ότι μπορούμε να κάνουμε το αδύνατο δυνατό. Από την πρώτη στιγμή πιστέψατε στο όνειρο. Βεβαίως να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε έναν άνθρωπο, όχι τον στρατηγό, τον αρχιστράτηγο του ελληνικού ποδοσφαίρου που έβαλε πλάτη όπως μόνο εκείνος ξέρει και μπορεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ