Παναθηναϊκός: Παίρνει τον αδερφό του Μαντσίνι! (pic)

Παναθηναϊκός: Παίρνει τον αδερφό του Μαντσίνι! (pic)

Μετά τον Ντάνιελ Μαντσίνι, οι Πράσινοι σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Αργεντινή, θα αποκτήσουν και τον αδερφό του, Βαλεντίν.

Ετοιμος να πραγματοποιήσει μια ακόμα μεταγραφή είναι ο Παναθηναϊκός, αυτή τη φορά για την ομάδα Β’. Μάλιστα, ο παίκτης που θα αποκτηθεί, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στο εξωτερικό, θα είναι ο αδερφός του Ντάνιελ Μαντσίνι, Βαλεντίν.

Ο Βαλεντίν είναι 19 ετών και αγωνίζεται επίσης ως εξτρέμ, ενώ αρχικά θα αποκτηθεί για τον Παναθηναϊκό Β’, όπως τονίζει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στα social media ο γνωστός Αργεντινός δημοσιογράφος, Λουίς Σέζαρ Μερλό.

Διαβάστε επίσης: Μπακογιάννης: «Θέμα χρόνου ο Παναθηναϊκός να μπει στο νέο του σπίτι» (vid)

Μάλιστα, ο Λατινοαμερικάνος ρεπόρτερ αποκαλύπτει ότι το Τριφύλλι θα αποκτήσει τον Βαλεντίν από την Αλντοβίσι αρχικά ως δανεικό μέχρι τον Δεκέμβριο του 2023, αλλά στη συμφωνία των δύο ομάδων θα υπάρχει επίσης οψιόν αγοράς, την οποία θα μπορεί να ενεργοποιήσει το Τριφύλλι στο τέλος του έτους, εάν φυσικά οι άνθρωποί του μείνουν ικανοποιημένοι από τον 19χρονο μεσοεπιθετικό.

«Ο Βαλεντίν Μαντσίνι, ένας 19χρονος εξτρέμ, θα παίξει στον Παναθηναϊκό Β. Η Αλντοσίβι το δίνει δανεικό μέχρι τον Δεκέμβριο του 2023 με οψιόν αγοράς. Ο νεαρός βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει το συμβόλαιό του», αναφέρει το σχετικό τιτίβισμα.

Δείτε την ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ