«Καρφιά» από τη σύζυγο του Κόλμαν: «Αρκετά αστείο και βολικό για την ΑΕΚ πριν τον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό» (pics)

«Καρφιά» από τη σύζυγο του Κόλμαν: «Αρκετά αστείο και βολικό για την ΑΕΚ πριν τον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό» (pics)

Δύο αναρτήσεις μέσα σε λίγη ώρα από τη γυναίκα του Κρις Κόλμαν για όσα συνέβησαν στο Περιστέρι.

Η σύζυγος του Κρις Κόλμαν δεν άφησε ασχολίαστα όσα συνέβησαν στο Περιστέρι, με τον αγώνα του Ατρόμητου κόντρα στην ΑΕΚ να μην ξεκινά ποτέ.

Η Σάρλοτ Κόλμαν τονίζει μεταξύ άλλων πως η Ένωση βρήκε αφορμή να μην παίξει επειδή την Πέμπτη έχει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο.

Διαβάστε επίσης: Άρης: Συμφώνησε με Χριστοδουλόπουλο

Η ανάρτηση της κυρίας Κόλμαν: «Ο αγώνας Ατρόμητος – ΑΕΚ ακυρώθηκε για μία εστία που φέρεται ότι ήταν ένα εκατοστό έξω, αφού η ΑΕΚ αποφάσισε να πάρει μεζούρα χωρίς λόγο στο λασπωμένο γήπεδο, σε μία θυελλώδη νύχτα στο Περιστέρι. Η ΑΕΚ αρνείται να παίξει το παιχνίδι και άρα πιθανόν να λάβει τους τρεις βαθμούς».

Η δεύτερη ανάρτησή της: «Αρκετά αστείο, λειτουργεί καλά για αυτούς, δίνοντας τρεις βαθμούς και ξεκούραση πριν από τον ημιτελικό αγώνα Κυπέλλου στα μέσα της εβδομάδας με τον Ολυμπιακό. Πολύ βολικό. Ειδικά όταν ο Ατρόμητος έχει μόνο μία ήττα σε οκτώ παιχνίδια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ