Το χρονικό της ντροπής στο Περιστέρι (pics)

Το χρονικό της ντροπής στο Περιστέρι (pics)

Η χρονολογική σειρά των γεγονότων στο Περιστέρι και την αναμέτρηση του Ατρόμητου με την ΑΕΚ, που δεν έγινε ποτέ λόγω... εκατοστών και «τινάζει» το πρωτάθλημα στον... αέρα.

Στο Περιστέρι ο διαιτητής Μανούχος και η ΑΕΚ αποφάσισαν να «τινάξουν» ένα ολόκληρο πρωτάθλημα στον… αέρα, λόγω εκατοστών και με… μετροταινία. Ο απόλυτος εξευτελισμός και μια αναβολή που δεν έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν, με το αποτέλεσμα του αγώνα να φαίνεται πως θα κριθεί στα δικαστήρια, με την Ένωση να επιζητάει μια… χάρτινη νίκη.

Οι κιτρινόμαυροι έχουν καταθέσει επίσημη ένσταση για να πάρουν το ματς στα χαρτιά, αφού οι άνθρωποι της είναι που εντόπισαν το πρόβλημα στα δοκάρια σχετικά με τα εκατοστά. Συγκεκριμένα, περίπου 45 λεπτά πριν την έναρξη του ματς η ΑΕΚ μετέφερε άμεσα στον ρέφερι, Μανούχο το τι συμβαίνει…

Το χρονικό της ντροπής στο Περιστέρι ξεκίνησε περίπου 1 ώρα πριν και ολοκληρώθηκε περίπου στις 18:30, όπου η ΑΕΚ επιβεβαίωσε πως κατέθεσε ένσταση.

Αναλυτικά η χρονολογική σειρά των γεγονότων στο Ατρόμητος – ΑΕΚ που δεν έγινε ποτέ:

17:15: Περίπου 15 λεπτά πριν από τη σέντρα, διαπιστώθηκε πως η μία εστία είχε ύψος δύο εκατοστά μικρότερο από εκείνο που προβλέπει ο κανονισμός.
Ο Παναγιώτης Κονέ και άλλα άτομα από την αποστολή της ΑΕΚ ήταν μαζί με τους διαιτητές στις μετρήσεις και ανθρώπους του Ατρόμητου, και επιβεβαιώθηκαν για τις λάθος διαστάσεις. Ξεκίνησαν, δε, άμεσα οι ενέργειες, προκειμένου να ξεπεραστεί το πρόβλημα, το οποίο, ωστόσο, δεν είναι τόσο απλό όσο φαινόταν αρχικά. Και το απίστευτο είναι ότι λίγη ώρα αργότερα διαπιστώθηκε πως το ίδιο θέμα υπάρχει και με τη δεύτερη εστία!

17:25: Οι «κιτρινόμαυροι» κάνουν λόγο για μεγαλύτερη διαφορά από την προβλεπόμενη, που έφτανε τα 5-7 εκατοστά, με τον διαιτητή Μανούχο να διαπιστώνει κι αυτός το πρόβλημα.
Ατρόμητος-ΑΕΚ: Πώς φτάσαμε στην αναβολή, τι γίνεται τώρα

17:30: Την ώρα που ήταν προγραμματισμένη η σέντρα, άνθρωποι του γηπέδου προσπαθούν να διορθώσουν την κατάσταση στη μία εστία χρησιμοποιώντας φτυάρια – επιχειρώντας δηλαδή να… χαμηλώσουν το έδαφος στη γραμμή του τέρματος! Ακολουθεί βάψιμο της γραμμής.

17:50: Οι άνθρωποι του Ατρομήτου αναφέρουν ότι το πρόβλημα έχει διορθωθεί και πως ο διαιτητής θα ελέγξει ξανά την κατάσταση – δέκα λεπτά πριν εκπνεύσει η διορία.
Ατρόμητος-ΑΕΚ: Πώς φτάσαμε στην αναβολή, τι γίνεται τώρα

17:57: Ο διαιτητής μαζί με τους αρχηγούς, Γιαννιώτη και Αραούχο ελέγχει τις δύο εστίες και ακολούθως επιστρέφει στα αποδυτήρια.

18:11: Οι Περιστεριώτες αναφέρουν πως στη δεύτερη μέτρηση των δοκαριών, οι διαιτητές διαπίστωσαν πως έξι από τα επτά σημεία ήταν εντός των προβλεπόμενων ορίων, με την ΑΕΚ να καταθέτει ένσταση για το ένα που δεν ήταν.

18:15: Οι άνθρωποι του Ατρομήτου ενημερώνουν πως το ματς δεν θα γίνει, με την ΑΕΚ να καταθέτει ένσταση για να πάρει τη νίκη άνευ αγώνα και τους γηπεδούχους να απαντούν με αντένσταση.
Ατρόμητος-ΑΕΚ: Πώς φτάσαμε στην αναβολή, τι γίνεται τώρα

18:30: Η ΑΕΚ επιβεβαιώνει πως «καταθέσαμε ένσταση μέχρι την προβλεπόμενη ώρα έναρξης του αγώνα (σσ. στις 17:30), έγινε μέσω του αρχηγού μας, Σέρχιο Αραούχο. Σημειώσαμε πως ήταν αντικανονικές οι διαστάσεις και στις δύο εστίες από 4 μέχρι και 7 εκατοστά. Κατόπιν της ένστασης, οι διαιτητές μέτρησαν τα δοκάρια και διαπίστωσαν πως έστεκε το επιχείρημά μας.
Δόθηκε το εύλογο χρονικό διάστημα που προβλέπει ο κανονισμός των 30 λεπτών, βγήκαν ξανά οι διαιτητές, μέτρησαν και έχουν διαπιστώσει και πάλι ότι υπάρχει αντικανονικότητα στις διαστάσεις και στις δύο εστίες. Η απόκλιση ήταν 4 εκατοστά τουλάχιστον στις τελευταίες μετρήσεις, δεν ισχύουν αυτά περί 2 πόντων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ