Σπανός: «Τηλεφώνησα στον Μελισσανίδη για να παίξουμε και μου είπε ότι θέλει να πάρει το τρίποντο»

Σπανός: «Τηλεφώνησα στον Μελισσανίδη για να παίξουμε και μου είπε ότι θέλει να πάρει το τρίποντο»

Ο Γιώργος Σπανός αποκάλυψε ότι είχε επικοινωνία με τον Δημήτρη Μελισσανίδη την ώρα των διαβουλεύσεων στο Περιστέρι.

Δηλώσεις στο Open TV παραχώρησε ο ιδιοκτήτης του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός, για τη μη διεξαγωγή της αναμέτρησης με την ΑΕΚ.

Ο ισχυρός άντρας της ομάδας του Περιστερίου ανέφερε πως είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και του είπε να παιχτεί κανονικά το ματς, με τον ιδιοκτήτη της Ένωσης να του απαντά πως θέλει το τρίποντο για να πάρει το πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 0-0: Ο Χάμες «μέτρησε» το… δοκάρι της Τούμπας και ο Superman κατέβασε ρολά!

Όσα είπε ο Σπανός σχετικά: «Είχα τηλεφωνική συνομιλία με τον κύριο Μελισσανίδη. Του είπα ελάτε να παίξουμε το παιχνίδι. Μου είπε πως πρέπει να κερδίσει το παιχνίδι για να πάρει το πρωτάθλημα. Πρέπει να περάσει από το Περιστέρι για να πάρει το πρωτάθλημα. Του είπα πως ξέρω ως ΑΕΚ πρεσβεύεις κάτι άλλο και μία άλλη φιλοσοφία, που έχει δείξει στο παρελθόν. Ο απώτερος σκοπός της ΑΕΚ ήταν να μην παίξει και πίεσαν τον διαιτητή προς αυτή την κατεύθυνση.

Αμφισβητούμε την μέτρηση, έγινε με τη μεζούρα, από που προβλέπεται μεζούρα. Το παιχνίδι δεν έγινε μεσοσταθμικά για διαφορά 1, 1.5 εκατοστά. Αν θέλουμε το ποδόσφαιρο να παίζεται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, να παίζεται. Δεν αρμόζει σε μια μεγάλη ομάδα να ψάχνεται για να πάει να κερδίσει το παιχνίδι στα δικαστήρια. Ο Μανούχος πιεζόταν, πήρε μια μεζούρα για να μετρήσει. Η μία εστία έχανε 1, 1.5 πόντο λες και έγινε κάτι. Θα ζητήσουμε την επανάληψη του αγώνα».

Από την πλευρά της η ΑΕΚ τοποθετήθηκε πάνω στις συγκεκριμένες δηλώσεις τονίζοντας πως «Πρώτα απ’ όλα ο κ. Μελισσανίδης δε συνηθίζει να αναφέρεται σε προσωπικές συζητήσεις δημόσια» και συνεχίζει συμπληρώνοντας πως «Από τη στιγμή που έγινε όμως από τον κ. Σπανό, έχουμε να πούμε πως ζήτησε από τον κ. Μελισσανίδη να μην κάνει ένσταση η ΑΕΚ. Και η απάντηση ήταν πώς είναι δυνατόν να μη γίνει ένσταση όταν η κα. Κοξένογλου, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί καταφέρεται κατά της ΑΕΚ. Με τελευταίο παράδειγμα την προκλητική συμπεριφορά στο τελευταίο Δ.Σ. της Λίγκας. Κατά τα άλλα επιβεβαιώνουμε πως έχουμε στόχο το πρωτάθλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ