Καρυπίδης σε παίκτες: «Όποιος δεν ματώσει τη φανέλα, δεν έχει θέση στην ομάδα»

Καρυπίδης σε παίκτες: «Όποιος δεν ματώσει τη φανέλα, δεν έχει θέση στην ομάδα»

Εκνευρισμένος ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Άρης έστειλε αυστηρό μήνυμα στους παίκτες, ζητώντας άμεση αντίδραση, αρχής γενομένης από το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ ξεκαθάρισε ότι ο Τερζής θα είναι ο αντικαταστάτης του Πάρντιου.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης δεν μπορούσε να κρύψει τον εκνευρισμό του για την εικόνα της ομάδα του στο παιχνίδι με τον Ιωνικό.

Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Άρης μίλησε στους παίκτες του –μέσω Skype πριν την έναρξη της προπόνησης- θέλοντας να τους φέρει προ των ευθυνών τους.

Ακόμα, ανέφερε ότι ο Τόλης Τερζής, υπό τις οδηγίες του οποίου έγινε το σημερινό πρόγραμμα εκγύμνασης, θα είναι ο προπονητής του Άρη. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι διοικούντες την ΠΑΕ βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Άλαν Πάρντιου για τη λύση της συνεργασίας τους.

Μεταξύ άλλων ο Θόδωρος Καρυπίδης τόνισε στους παίκτες τα εξής:

«Θα πρέπει να ντρέπεστε για τον τρόπο που ήρθε η ήττα από τον Ιωνικό. Δεν είχατε πάθος σε αντίθεση με τους αντιπάλους. Θα πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες σας, δεν θα σας καλύπτω, πλέον. Όποιος δεν θέλει, να έρθει να λύσουμε το συμβόλαιο του και να φύγει. Δεν έχει θέση στην ομάδα, όποιος δεν ματώνει τη φανέλα της. Περιμένω αντίδραση, αρχής γενομένης από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Περιμένω να σέβεστε, επίσης και τον κ. Τερζή που θα είναι, πλέον, ο νέος σας προπονητής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ