«Ο Μέντες πρότεινε τον Ίσκο στον Ολυμπιακό»

«Ο Μέντες πρότεινε τον Ίσκο στον Ολυμπιακό»

Στην Ισπανία κυκλοφορεί δημοσίευμα-βόμβα που αναφέρει ότι ο Ζόρζε Μέντες έχει προτείνει στον Ολυμπιακό τον Ίσκο, ο οποίος είναι ελεύθερος.

Μπορεί η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου να έχει κλείσει, όμως μπορούν ακόμη να κλείσουν συμφωνίες ποδοσφαιριστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι στην αγορά.

Ένας από αυτούς είναι και ο πρώην συμπαίκτης των Χάμες Ροντρίγκες και Μαρσέλο στη Ρεάλ Μαδρίτης, Ίσκο, ο οποίος σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα «Todofichajes», έχει προταθεί στον Ολυμπιακό.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα στην Ιβηρική, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός αναζητεί τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του και ο εκπρόσωπός του Ζόρζε Μέντες φέρεται να τον έχει προτείνει στην Έβερτον και στον Ολυμπιακό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ίσκο είχε συμφωνήσει με την Ουνιόν Βερολίνου, όμως τελικά η μεταγραφή του δεν προχώρησε, ενώ είχε επαφές και με την Κόνιασπορ, αλλά και με ομάδες εκτός Ευρώπης.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής μετά το ναυάγιο της μεταγραφής του στη γερμανική ομάδα και την απόρριψη στην πρόταση της Κόνιασπορ, παραμένει ελεύθερος και εξετάζει όλους τους πιθανούς προορισμούς.

Το δημοσίευμα λοιπόν τονίζει ότι ο Ίσκο δεν θα ήταν αρνητικός σε μία επανένωση με τους Χάμες και Μαρσέλο στον Ολυμπιακό, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Κολομβιανός επιτελικός χαφ έχει τον ίδιο έχει μάνατζερ με τον πρώην παίκτη της Σεβίλλης.

Ο Μέντες περιμένει την απάντηση της Έβερτον, καθώς πιστεύει πως είναι μια πολύ καλή επιλογή για τον Ίσκο να μεταγραφεί σε ομάδα της Premier Leagur, όμως ο Ισπανός μεσοεπιθετικός εξετάζει και την προοπτική του Ολυμπιακού.

Ο Ίσκο είχε 19 συμμετοχές, ένα γκολ και τρεις ασίστ στο πρώτο μισό της περιόδου με τη Σεβίλλη, ενώ έχει αγωνιστεί σε 38 παιχνίδια της εθνικής Ισπανίας με συγκομιδή 12 τέρματα.

Με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης είχε 353 ματς, 53 γκολ και 57 ασίστ. Έχει αγωνιστεί επίσης στη Βαλένθια και τη Μάλαγα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ