Οι ελεύθεροι και «ωραίοι»: Από τον Βρσάλικο και τον Ίσκο μέχρι τους Χεσέ και Μπεν Αρφά (vids)

Οι ελεύθεροι και «ωραίοι»: Από τον Βρσάλικο και τον Ίσκο μέχρι τους Χεσέ και Μπεν Αρφά (vids)

To10.gr «ξεψάχνισε» την αγορά και σας παρουσιάζει την λίστα με τα πιο καυτά ονόματα τα οποία αναζητούν την επόμενη ποδοσφαιρική τους στέγη.

Το πρώτο μεταγραφικό παράθυρο του 2023 αποτελεί παρελθόν, με τις ομάδες να κάνουν όλες εκείνες τις απαραίτητες κινήσεις, ώστε να ενισχυθούν εν όψει της δύσκολης συνέχειας στην σεζόν που διανύουμε.

Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο λοιπόν, μετά και το επίσημο «κλείσιμο» των μεταγραφών, υπάρχουν δεκάδες παίκτες που παραμένουν ελεύθεροι.

Διαβάστε επίσης: Βίντεο έπος: Ο Ελ Αραμπί περιγράφει το «θρυλικό» γκολ με την Άρσεναλ (vid)

Περιπτώσεις όλων των ειδών, για όλες τις θέσεις και κυρίως από το πάνω ράφι, που ακόμη δεν έχουν αποφασίσει που θα συνεχίσουν την καριέρα τους.

To10.gr «ξεψάχνισε» την αγορά και σας παρουσιάζει την λίστα με τα πιο καυτά ονόματα τα οποία αναζητούν την επόμενη ποδοσφαιρική τους στέγη.

Ίσκο 

Ένα από τα πιο «βαριά» ονόματα της συγκεκριμένης λίστας. Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός με μεγάλη καριέρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, βρέθηκε μια ανάσα από το να συνεχίσει την καριέρα του στην Ουνιόν Βερολίνου, ωστόσο το deal «χάλασε» στο παρά πέντε, εξαιτίας κάποιων διαφορών στο συμβόλαιο του.

Σίμε Βρσάλικο 

Ο Σίμε Βρσάλικο αποτελεί εδώ και λίγους μήνες παρελθόν από τον Ολυμπιακό, με τον 30χρονο Κροάτη να μην καταφέρνει να αποδώσει τα αναμενόμενα στους Πειραιώτες, έχοντας έρθει αντιμέτωπος με πολλούς τραυματισμούς.

Πλέον ο πολύπειρος ακραίος μπακ κυκλοφορεί στην αγορά των ελεύθερων, με το όνομα του να ακούγεται πρόσφατα για την Σαλερλιτάνα.

Χεσέ 

Έχοντας φορέσει την φανέλα των, Ρεάλ Μαδρίτης, Παρί Σεν Ζερμέν, Λάς Πάλμας και Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ο Χεσέ θεωρήθηκε από πολλούς ως ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά project, στο ξεκίνημα του, ωστόσο δεν δικαίωσε ποτέ τις προσδοκίες που είχαν δημιουργηθεί για αυτόν.

Πλέον στα 30 του χρόνια ολοκλήρωσε πριν από δύο εβδομάδες τη συνεργασία του με την τουρκική Ανκαραγκουτσού, όντας ελεύθερος.

Μαξ Κρούζε 

O Mαξ Κρούζε επέστρεψε στη Βόλφσμπουργκ τον Ιανουάριο του 2022, έπειτα από την διετή του παρουσία στην Ουνιόν Βερολίνου. Ο 34χρονος Γερμανός στράικερ έμεινε ελεύθερος από τους «λύκους» τον περασμένο Νοέμβριο κι από τότε δεν του έχει χτυπήσει την πόρτα κάποια ομάδα.

Ντάνι Ρόουζ 

Ο 32χρονος αριστερός μπακ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Γούοτφορντ τον περασμένο Σεπτέμβριο δεν έχει ακόμη βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Μάλιστα ο Άγγλος ακραίος φαίνεται να βρέθηκε στο στόχαστρο της ΑΕΚ, ωστόσο η περίπτωση του δεν κατάφερε να προχωρήσει για την «Ένωση».

Σαντιάγκο Αρίας 

Μετά το Παγκόσμιο κύπελλο του 2018 ο Αρίας άφησε την Ολλανδία και την Αϊντχόφεν για την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Κολομβιανός μπακ δεν κατάφερε να «κερδίσει» τον Ντιέγκο Σιμεόνε με τις εμφανίσεις του, με αποτέλεσμα να δοθεί δανεικός στην Γρανάδα, για να έρθει το τέλος της συνεργασίας του με τους «ροχιμπλάνκος» το περασμένο καλοκαίρι.

Μπεν Αρφά 

Ο Χατέμ Μπεν Αρφά έμεινε ελεύθερος από την Λιλ το περασμένο καλοκαίρι κι έκτοτε δεν έχει βρει ποδοσφαιρική στέγη. Στο παρελθόν έχει παίξει ποδόσφαιρο σε ομάδες όπως οι Λιόν, Μαρσέιγ, Νιουκάστλ, Χαλ, Νις και Παρί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ