«Βόμβες» Ολυμπιακού κατά ΑΕΚ!

«Βόμβες» Ολυμπιακού κατά ΑΕΚ!

Επίθεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά της ΑΕΚ για όσα έγιναν στο Περιστέρι, με τους ερυθρόλευκους να τονίζουν με ανακοίνωση τους πως «είναι ένα χυδαίο σχέδιο για να κερδίσει το ματς στα χαρτιά»

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση για όσα έγιναν στην αναμέτρηση του Περιστερίου και τη μη διεξαγωγή του αγώνα του Ατρόμητου με την ΑΕΚ και εξαπέλυσε επίθεση κατά της Ένωσης, τονίζοντας πως «είναι ένα χυδαίο σχέδιο για να πάρει τον αγώνα στα χαρτιά».

Οι ερυθρόλευκοι στην ανακοίνωση τους μιλούν μεταξύ άλλων για «αδιανόητη γελοιότητα, πρωτοφανή αλλοίωση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου», ενώ αφήνουν σαφείς αιχμές κατά του διαιτητή του ματς, Ευάγγελο Μανούχο, της ΕΠΟ του Τάκη Μπαλτάκου, αλλά και του Γιαννάκη Παπαδόπουλου, που «χωρίς ιδιότητα του επετράπη από τον παρατηρητή του ματς να βρίσκεται στη φυσούνα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός: 

Τα όσα θλιβερά είδαμε στο γήπεδο του Περιστερίου με τις μεζούρες, τους τραμπουκισμούς των διαιτητών για να διακόψουν τον αγώνα, από τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο και το χυδαίο σχέδιο της ΠΑΕ ΑΕΚ να μην αγωνιστεί και να πάρει τον αγώνα στα χαρτιά, φέρνουν δυστυχώς το Πρωτάθλημα μας στα μέτρα της Γ’ Εθνικής και σε δεκαετίες που έκλειναν φώτα στα γήπεδα για να διακόπτουν αγώνες.

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι έντονες βροχοπτώσεις που έπληξαν την Αττική είναι λογικό να δημιουργήσουν ζητήματα στα γήπεδα, όπως μια καθίζηση, αλλά κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει ότι κάποιοι θα έπαιρναν τη μεζούρα για να πνίξουν με αυτή το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Ούτε χρόνο έδωσαν να διορθωθεί το πρόβλημα, ούτε φυσικά άφησαν καμιά αμφιβολία ότι όλο το σκηνικό ήταν στημένο και δεν έγιναν ξαφνικά… άσοι της παρατήρησης.

Αυτοί που έκαναν… θυρανοίξια στο νέο τους γήπεδο με εκβιασμούς και απειλές για να πάρουν άδεια καταλληλότητας, με αμέτρητες παραβλέψεις και παραβάσεις, χωρίς τα προβλεπόμενα πλέξιγκλας και άλλα προαπαιτούμενα ασφαλείας και όμως καμιά ομάδα δεν τους έκανε «ένσταση για αντικανονικό αγωνιστικό χώρο». Αυτοί που αδιαφορούν για την ασφάλεια των δικών τους φιλάθλων και δεν μπήκαν καν στον κόπο να ερευνήσουν περαιτέρω το θάνατο δυο φιλάθλων που ίσως έχει αίτιο τις αναθυμιάσεις των χημικών από τα καπνογόνα.

Καταλαβαίνουμε την πρόθεση της ΑΕΚ να φτάσει με κάθε αθέμιτο τρόπο στο δεύτερο πρωτάθλημα με το νέο της ΑΦΜ αλλά δε χρειάζεται να ρίξει στη Γ’ Εθνική όλο το ποδόσφαιρο, ακριβώς όπως κάποιοι έριξαν την ΑΕΚ στη Γ’ Εθνική για να γλιτώσουν τα χρέη, ούτε και να έχει το πρωτάθλημα μας μοίρα όπως αυτή της SL2 που τη διέλυσαν.

Ας προσπαθήσει να πάρει το δεύτερο πρωτάθλημα με το νέο της ΑΦΜ στα γήπεδα, χωρίς λιποθυμίες εντός αγωνιστικού χώρου, χωρίς δακρυγόνα, χωρίς κατεβασμένους διακόπτες της ΔΕΗ.

Δεν πιστεύουμε ότι θα συνεχιστεί αυτή η γελοιότητα στα πειθαρχικά όργανα με επικράτηση όσων πήγαν στο γήπεδο με σκοπό να μην παίξουν, να κλέψουν τρεις βαθμούς στα χαρτιά και να παίξουν ξεκούραστοι τον πρώτο ημιτελικό.

Θεωρούμε αδιανόητο να επικρατήσουν οι μοδίστρες με τις μεζούρες (μέσο απαράδεκτο και ακατάλληλο για ακριβή μέτρηση) και να χάσει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Για αυτή την αδιανόητη γελοιότητα, για αυτή την πρωτοφανή εκτροπή και αλλοίωση του Πρωταθλήματος αλλά ΚΑΙ του Κυπέλλου πρέπει να πάρει θέση ο Πρόεδρος της ΕΠΟ αλλά και ο αρμόδιος Υπουργός.

Ο διαιτητής Μανούχος του οποίου τα χέρια έτρεμαν από τις απειλές στην καταμέτρηση, πρέπει να καταθέσει επώνυμα στον Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα ποιοί τον απείλησαν και τι του είπαν ότι θα γίνει αν δε διακόψει το παιχνίδι.

Θεωρούμε αυτονόητο ότι ο παρατηρητής του αγώνα που επέτρεψε στον άνθρωπο χωρίς ιδιότητα Γιάννη Παπαδόπουλο, τον πρωταγωνιστή της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο, να περιφέρεται παρανόμως στα αποδυτήρια, στη φυσούνα και να διατάζει το διαιτητή να τελειώσει τον αγώνα, δε θα οριστεί ξανά παρατηρητής της Super League.

Θεωρούμε ότι θα γίνει ΕΔΕ από την ΕΛ.ΑΣ. και έρευνα από τις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές, για να μάθουμε πως επέτρεψε η Αστυνομία να σουλατσάρουν στα αποδυτήρια άνθρωποι μη διαπιστευμένοι και τι ακριβώς έκανε ο υπεύθυνος μέτρων τάξης όταν ο Γιάννης Παπαδόπουλος που ήταν πρωταγωνιστής στις αθλιότητες και τις παρανομίες στις εκλογές των ΕΠΣ, που μιλάει όλη μέρα με διαιτητές, με όλο το παραποδόσφαιρο, που έχει κεντρικό ρόλο στην εγκληματική οργάνωση που λυμαίνεται το ποδόσφαιρο, αλώνιζε στα αποδυτήρια και απειλούσε τους διαιτητές.

Θεωρούμε τέλος αυτονόητο ότι ο αγώνας θα γίνει κανονικά και δεν θα αλλοιωθεί το πρωτάθλημα λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών με τις οποίες κανείς δεν μπορεί να τα βάλει και δε θα αφήσουν τα πειθαρχικά όργανα να κηλιδωθεί ανεξίτηλα το ποδόσφαιρο από τη «ντροπή της μεζούρας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ