«Πρώτη» για Λάζαρο στον Άρη – Μπήκε ο Πάλμα ενόψει Παναθηναϊκού (pics)

«Πρώτη» για Λάζαρο στον Άρη – Μπήκε ο Πάλμα ενόψει Παναθηναϊκού (pics)

Την πρώτη του προπόνηση με τον Άρη πραγματοποίησε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ενώ στη διάθεση του Απόστολου Τερζή τέθηκε ο Λούις Πάλμα.

Με καινούργιο πρόσωπο τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο πραγματοποιήθηκε η σημερινή (7/2) προπόνηση του Άρη. Ο Έλληνας άσος ανακοινώθηκε το πρωί και το μεσημέρι έπιασε δουλειά.

Στο κανονικό πρόγραμμα επέστρεψε επίσης ο Λούις Πάλμα που τέθηκε στη διάθεση του Απόστολου Τερζή για το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Ραντνίτσκι 13-7: «Ναύαρχος» Θρύλος, ισοπέδωσε τους Σέρβους

Η ενημέρωση του Άρη:

«Με καινούργιο πρόσωπο τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο πραγματοποιήθηκε η μεσημεριανή προπόνηση της ομάδας μας.

Το σημερινό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιλάμβανε βίντεο, γυμναστήριο, ασκήσεις φυσικής κατάστασης και αμυντική τακτική με τον Λουίς Πάλμα να συμμετέχει στο πρόγραμμα, ενώ ο Σεϊκ Ντουκουρέ ξεκίνησε θεραπεία.

Αύριο, Τετάρτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (μεσημεριανή προπόνηση στο «Δασυγένειο») ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης (12/02, 20:00), στο πλαίσιο της 22ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

* Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε σήμερα ο Μάνου Γκαρθία. Η επέμβαση, που έκανε ο Ισπανός μέσος στην πατρίδα του, μετά τη ρήξη πρόσθιου χιαστού που υπέστη στο δεξί γόνατο, ήταν πετυχημένη.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εύχεται στον Μάνου Γκαρθία ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει γερός και δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ