Άρης: Η απόφαση για τον Τερζή και η αλλαγή φιλοσοφίας

Άρης: Η απόφαση για τον Τερζή και η αλλαγή φιλοσοφίας

Ο Έλληνας τεχνικός θα παραμείνει στον πάγκο του Άρη μέχρι το τέλος της σεζόν, καθώς κρίθηκε η καλύτερη επιλογή υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες, ενώ οι άνθρωποι του Άρη θα πάρουν τις οριστικές τους αποφάσεις για το πώς θα πορευτεί η ομάδα τους την επόμενη σεζόν, πιθανότατα, αλλάζοντας κάποια πράγματα.

Ο Απόστολος Τερζής θα είναι ο προπονητής του Άρη μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Μπορεί να μην ανακοινώθηκε, με επίσημη μορφή, κάτι τέτοιο, όμως, προκύπτει ξεκάθαρα μέσα από τα όσα είπε στους ποδοσφαιριστές του Άρη ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Ο Έλληνας τεχνικός, που θα καθίσει για έκτη φορά στον πάγκο, κρίθηκε η καλύτερη δυνατή επιλογή, με βάση τις συνθήκες που επικρατούν τη δεδομένη χρονική στιγμή. Με τον Άρη να μπαίνει στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, χωρίς να έχει περιθώρια για απώλειες στη βαθμολογία μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα.

Χωρίς να έχει, επίσης και χρόνο προκειμένου να προσαρμοστεί και να μάθει το ελληνικό πρωτάθλημα, ένας ξένος τεχνικός. Οι κιτρινόμαυροι έχουν βρεθεί, μετά τη νίκη του Βόλου επί του Λεβαδειακού, στην έκτη θέση και χρειάζονται άμεσα αποτελέσματα, αρχής γενομένης από το κυριακάτικο (12/2) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Τερζής γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα, τον γνωρίζουν οι παίκτες και θα αναλάβει να οδηγήσει τον Άρη στο υπόλοιπο της σεζόν. Τον Άρη που έχει δώσει δικαιώματα, με τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και δεν μπορεί, πλέον, να θεωρεί δεδομένη την πέμπτη θέση της βαθμολογίας, που οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Κάτι που μπορεί να αλλάξει μόνο με συνεχόμενα αποτελέσματα. Αυτή είναι η άμεση ανάγκη για τον Άρη και οδήγησε στην απόφαση για να συνεχίσει ο Τερζής στον πάγκο.

Ο Άρης έχει, λοιπόν, δυο στόχους τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ο πρώτος είναι να εξασφαλίσει, στη συνέχεια της κανονικής διάρκειας της αγωνιστικής περιόδου και τα πλέι οφ, την έξοδο στην Ευρώπη και ο δεύτερος να χρησιμοποιήσει αυτό το διάστημα, για να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για την επόμενη σεζόν.

Οι διοικούντες και ο Θόδωρος Καρυπίδης θα πάρουν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα τις οριστικές τους αποφάσεις σε ότι αφορά το πως θα κινηθεί η ομάδα τους, αρχής γενομένης από την επιλογή του νέου τεχνικού. Είναι πιθανόν, οι επιλογές που έγιναν και δεν βγήκαν (με τελευταίες αυτές των Μπούργος και Πάρντιου) να οδηγήσουν τους ανθρώπους του Άρη σε αλλαγή φιλοσοφίας. Αλλάζοντας, πιθανότατα και τα κριτήρια επιλογής του επόμενου τεχνικού. Κάτι που θα φανεί μετά το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ