Super League: Δ.Σ με θέμα τους ελέγχους στους αγωνιστικούς χώρους

Super League: Δ.Σ με θέμα τους ελέγχους στους αγωνιστικούς χώρους

Το Δ.Σ θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Τετάρτης (8/2) στις 20:10.

Τη διεξαγωγή Διοικητικού Συμβουλίου το βράδυ της Τετάρτης (8/2, 20:10) με μοναδικό θέμα συζήτησης τη ρύθμιση θεμάτων ελέγχου των προδιαγραφών των αγωνιστικών χώρων προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή των επόμενων αγώνων του πρωταθλήματος ανακοίνωσε η Super League.

Ένα διοικητικό συμβούλιο το οποίο έρχεται λίγες ημέρες μετά τα όσα τραγικά συνέβησαν στο παιχνίδι του Ατρομήτου με την ΑΕΚ στο Περιστέρι, το οποίο δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ και η τύχη του θα κριθεί από τον αθλητικό δικαστή.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» από Κούγια για το Περιστέρι: «Εχουν δικαίωμα Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ»

Η ενημέρωση της Λίγκας:

Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2023, στις 20.10, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Το μόνο θέμα ημερήσιας διάταξης έχει ως ακολούθως:

– Ρύθμιση θεμάτων ελέγχου των προδιαγραφών των αγωνιστικών χώρων προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή των επόμενων αγώνων του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League.

(*) Η ως άνω συνεδρίαση συγκαλείται με εφαρμογή της προθεσμίας σύγκλησης 24 ωρών, κατά το άρθρο 20 παρ. 1 του καταστατικού του Συνεταιρισμού, λόγω εξαιρετικά επείγουσας περίπτωσης, καθώς το ως άνω ζήτημα πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα ενόψει των αγώνων των επόμενων αγωνιστικών και των επικρατουσών καιρικών συνθηκών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ